Τηλεφώνημα Σαμαρά στον Ντέιβιντ Κάμερον

Μετά την χτεσινή απόρριψη από την βρετανική βουλή της πρότασης του Ντέιβιντ Κάμερον για συμμετοχή της Βρετανίας σε ενδεχόμενη στρατιωτική επίθεση στη Συρία, ο βρετανός πρωθυπουργός αποφάσισε να επιβάλει την απόφασή του με πράξη νομοθετικού περιεχομένου και η Βρετανία θα συμμετάσχει στην επίθεση.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς τηλεφώνησε στον Ντέιβιντ Κάμερον και του είπε “Ρε συ Ντέιβιντ, τι κάθεσαι και παιδεύεσαι με ψηφοφορίες και ανοησίες; Ρίξε εκεί μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου, να τελειώνει η υπόθεση, και να βομβαρδίσεις τη Συρία με την άνεσή σου”.

Οι συμβουλές του Αντώνη Σαμαρά έπεισαν τον Ντέιβιντ Κάμερον και η συμμετοχή της Βρετανίας στον βομβαρδισμό της Συρίας θα περάσει με πράξη νομοθετικού περιεχομένου.

Για μια ακόμα φορά, η Ελλάδα δίνει τα φώτα της σε θέματα δημοκρατίας.

Λογικό είναι, αφού η δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα, ενώ οι Βρετανοί και οι υπόλοιποι την ανακάλυψαν πιο μετά, με αποτέλεσμα να μην την έχουν μάθει καλά και να παιδεύονται ακόμα με ψηφοφορίες.

Βάρβαροι, παιδί μου, τι περιμένεις;

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.