Ένα μυστικό από τη Βοστώνη

Πιτσιρίκο, άντε, αφού σε συμπαθώ, θα σε διασκεδάσω λίγο. Να σου πω κι ενα άλλο βοστωνέζικο μυστικό, μια που εμείς εδώ φλιπάραμε όταν μάθαμε περί της επίσκεψης Άδωνι Γεωργιάδη και το ψάξαμε πριν προλάβουν να κατεβάζουν κάποια websites. Κι αν θες το διασταυρώνεις και μόνος και το ψάχνεις παραπάνω αν μπορείς.

Συνδιοργανωτής της επίσκεψης του Άδωνι και συνέταιρος της εταιρίας ESO του Τσιούτσια ειναι ο Γιώργος Τσαρουχας (δεν ξέρω πού τονίζεται) o οποίος, ω τι σύμπτωση, έχει διατελέσει στο board of directors του (νομίζω 99%) Ευαγγελισμού (Μάιο 2010 Ιανουάριο 2012). Αυτό ψάξτο λίγο μπας και κάνω λάθος αλλα δε νομίζω να κάνω…

Μεχρι προχτές η σελίδα με τα προφίλ τους στο site της εταιρίας ηταν ανοιχτή. Από προχτές, γκουχ γκουχ, δεν ειναι πια public και αν δεν απατώμαι τα έκρυψε και απο το linkedIn του τα περί ελληνικών νοσοκομείων…

Εδώ είναι ενα screenshot που είχε κρατήσει μια φίλη.. δεν ξέρω όμως από πού και αν θα καταφέρεις να το ξαναβρείς…

Τελος στην Διαυγεια του ΓΑΠ (ελέησον) μπορεις να βρεις το πού χρεωθηκε το ταξίδι. Δηλαδή, απ’ όσο ξέρω στο υπουργείο. Δεν ξέρω αν κι αυτό θα το πάρουν πίσω (η αν μπορούν).

Κοινώ, ενας σύλλογος κάλεσε τον Άδωνι και ο Αδωνις του είπε “κερνάμε εμείς λεφτά υπάρχουν”.

Η πρόσκληση από έναν σύλλογο (Φοιτητικό τον λες ; Δεν ειμαι πολύ σίγουρη, οπότε ας προσέχω λίγο εδώ τα λόγια μου αλλά νομιζω στους φοιτητικούς μετράει) δεν ειναι αθέμιτη.

Γίνεται πολύ συχνά, αλλά τότε ο καλεσμένος πληρώνει το εισιτηριάκι του μόνος του. Ο τσίπης ο δικός μας ήθελε και την αίγλη και μας τη χρέωσε κιόλας…

Άντε, καλή συνέχεια και καλό φτύσιμο στα σκουλίκια.

(Αγαπητή φίλη, ο Άδωνις Γεωργιάδης και πολλοί άλλοι δεν έχουν αντιληφθεί πως ζούμε στην κοινωνία της πληροφορίας. Δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει social media, ούτε ότι υπάρχουν Έλληνες σε όλον τον κόσμο. Νομίζουν πως είναι στο στούντιο με τον Πρετεντέρη και τα άλλα λαμόγια. Κουτοπόνηροι και ψεύτες. Δυστυχώς, ακόμα χειρότεροι είναι αυτοί που ψηφίζουν τον κάθε Άδωνι. Γιατί πρέπει να είσαι καθυστερημένος και με πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση για να ψηφίζεις τον Άδωνι. Σας ευχαριστώ πολύ και να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.