Ο Μιχαλολιάκος αποκαλύπτει πως ο Γιώργος Μουρούτης είχε επαφές μαζί του


Ο προφυλακισμένος αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, αποκάλυψε στη σημερινή του ομιλία στην Βουλή πως δεν ήταν μόνο ο Μπαλτάκος που είχε επαφές μαζί του. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος είπε πως μέσα στα δυο κινητά που του κατέσχεσε η αντιτρομοκρατική υπήρχε ένα όνομα και κάποιες κλήσεις: Γεώργιος Μουρούτης.

Σύμφωνα με τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο Γιώργος Μουρούτης, ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού ήθελε επαφές μαζί του.

Γιατί ο Γιώργος Μουρούτης ήθελε επαφές με τον Νίκο Μιχαλολιάκο και την Χρυσή Αυγή;

Ήξερε ο Αντώνης Σαμαράς πως ο διευθυντής του γραφείου του είχε επαφές με τον Νίκο Μιχαλολιάκο;

Μετά από το βίντεο του Κασιδιάρη, οι τηλεδημοσιογράφοι έσκιζαν τα ρούχα τους πως ο Αντώνης Σαμαράς δεν είχε ιδέα για τις επαφές που είχε ο Παναγιώτης Μπαλτάκος -συνεργάτης του επί 40 χρόνια- με τον Κασιδιάρη.

Περιμένω τώρα τους τηλεδημοσιογράφους να μας ενημερώσουν πως ο διευθυντής του γραφείου του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης, συνωμοτούσε πίσω από την πλάτη του πρωθυπουργού με τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Αφού πρώτα, βέβαια, ο Αντώνης Σαμαράς στείλει τον Γιώργο Μουρούτη στο σπίτι του.

Ή όχι;

Πάντως, τους καλύτερους έχει μαζέψει γύρω του ο Αντώνης Σαμαράς.

(Με αφορμή την επίθεση του Μεγάρου Μαξίμου στο πρόσωπό μου τον Απρίλιο του 2013, έγραφα: “Αυτά τα οκτώ χρόνια που γράφω στο μπλογκ, πέρασαν αρκετές κυβερνήσεις και αρκετοί «εκπρόσωποι». Και, αν είμαι καλά, θα περάσουν και άλλες κυβερνήσεις κι άλλοι εκπρόσωποι. Και θα ξεχαστούν.”)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.