Οροθετικός ο κροκόδειλος της Κρήτης

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον κροκόδειλο της Κρήτης, ενώ και άλλοι κροκόδειλοι εμφανίζονται σε διάφορα σημεία της χώρας, ώστε να μην αισθάνονται μειονεκτικά οι υπόλοιποι Έλληνες απέναντι στους Κρητικούς που έχουν τον δικό τους κροκόδειλο και μας κοιτάνε αφ’ υψηλού.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, είναι η κυβέρνηση Σαμαρά που ελευθέρωσε τον κροκόδειλο στην Κρήτη, με στόχο να αποσπάσει την προσοχή των πολιτών από την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ αλλά η κυβέρνηση δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της, αφού οι πολίτες έχουν στρέψει όλη την προσοχή τους στο Μουντιάλ και ο μόνος τρόπος να τους αποσπάσεις την προσοχή είναι να αφήσεις ελεύθερο τον Νεϊμάρ στο Σούπερ Παραντάιζ.

Τώρα η κυβέρνηση ζητάει να ιδιωτικοποιηθεί ο κροκόδειλος της Κρήτης αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως η ιδιωτικοποίηση του κροκόδειλου πλήττει το δημόσιο συμφέρον και καλεί σε παλλαϊκό μέτωπο για την κρατικοποίηση του κροκόδειλου.

Εν τω μεταξύ, το υπουργείο Υγείας προειδοποιεί τους πολίτες πως ο κροκόδειλος της Κρήτης είναι οροθετικός, οπότε, αν κάποιος σκοπεύει να τον πηδήσει, καλό θα ήταν να φορέσει προφυλακτικό.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.