Μάρτυς μου ο θεός – Vault

Ιωσήφ Ιωσηφίδης - Μάρτυς μου ο ΘεόςΑπό τις 8 Νοεμβρίου, κάθε Σάββατο στις 18:00 και κάθε Κυριακή στις 21:00, ο Ιωσήφ Ιωσηφίδης θα παίζει στο θέατρο Vault το έργο του Μάκη Τσίτα “Μάρτυς μου ο θεός”, σε σκηνοθεσία της Σοφίας Καραγιάννη. Αυτή είναι μια παράσταση που ξέρω πως θα σκίσει. Και σας ενημερώνω από τώρα!

Η εταιρεία θεάτρου GAFF παρουσιάζει στο θέατρο VAULT το έργο του Μάκη Τσίτα «Μάρτυς μου ο θεός» που τιμήθηκε με το ΒΡΑΒΕΙΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2014.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο – δραματουργική επεξεργασία: Μάκης Τσίτας
Σκηνοθεσία: Σοφία Καραγιάννη
Βοηθός σκηνοθέτη: Μυρτώ Αθανασοπούλου
Μουσική Επιμέλεια: Κατερίνα Πολυχρονοπούλου
Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος
Σκηνογραφική επιμέλεια: Σοφία Καραγιάννη- Λίνα Παγώνη
Φωτογραφίες: Χάρης Λυγούρας

Παίζει ο Ιωσήφ Ιωσηφίδης

Ιωσήφ Ιωσηφίδης - Μάρτυς μου ο Θεός 1Ο αφηγητής της ιστορίας –ένας τυπικός αντιήρωας της εποχής μας, άνθρωπος απλός, οπλισμένος με χιούμορ, με φαντασία και με μια ιδιαίτερη λεκτική ευφορία-, έχοντας βρεθεί στα πενήντα του χωρίς δουλειά και με υγεία κλονισμένη, εξιστορεί τα πάθη που υφίσταται από παιδί στην αναμέτρησή του με τη σκληρή πραγματικότητα.

Όλοι –οι γυναίκες που συναντά, οι εργοδότες του, ακόμη και η ίδια η οικογένειά του– τον προδίδουν, ενώ γύρω του διαγράφεται η εικόνα μιας κοινωνίας που, παρά την επιφανειακή ευμάρεια, βυθίζεται στην παρακμή.

Μέσα από τον χειμαρρώδη μονόλογό του, που ακολουθεί τη ροή της σκέψης του, παρακολουθούμε τον αγώνα του να σταθεί όρθιος, ισορροπώντας ανάμεσα στο κωμικό και το δραματικό.

Έναρξη 8 Νοέμβρη
Κάθε Σάββατο στις 6.00μμ και Κυριακή στις 9.00μμ
Τιμές εισιτηρίων :10 ευρώ (κανονικό) και 8 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων και ΑΜΕΑ)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.