Ο 8χρονος γιος της Βίκυς Σταμάτη την βοήθησε να αποδράσει

Viki Stamati 1Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τη σύλληψη της Βίκυς Σταμάτη, ενώ στις έρευνες συμμετέχουν και άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, μετά την αποκάλυψη πως η Βίκυ Σταμάτη είναι μέλος επαναστατικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με αξιωματούχους της Αστυνομίας, την απόδραση της Βίκυς Σταμάτη οργάνωσε ο 8χρονος γιος της, ο οποίος καταζητείται.

Το παιδί πήγε στο Δρομοκαΐτειο σαν κομάντο και βοήθησε τη μητέρα του να αποδράσει και να πηδήσει τον τοίχο.

Ο 8χρονος σήμερα γιος της Βίκυς Σταμάτη και του Άκη Τσοχατζόπουλου, μετά τη φυλάκιση των γονιών του, σε ηλικία πέντε χρονών, πήγε στην Κούβα και εκπαιδεύτηκε στο αντάρτικο πόλεων.

Ο 8χρονος ονομάζεται και αυτός Άκης, ώστε να τον μπερδεύουν οι αρχές με τον πατέρα του και να διαφεύγει της σύλληψης.

Όπως αναφέρουν ειδικοί της τρομοκρατίας, ο 8χρονος Άκης είναι πάρα πολύ επικίνδυνος, αφού χειρίζεται τα όπλα καλύτερα από τα παιχνίδια του.

Η Αστυνομία φοβάται πως ο 8χρονος Άκης, αφού απελευθέρωσε τη μητέρα του, θα προσπαθήσει τώρα να απελευθερώσει και τον πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ, ο 8χρονος Άκης σκοπεύει να ανατινάξει τον τοίχο των φυλακών Κορυδαλλού, ώστε να δραπετεύσει και ο πατέρας του.

Εν τω μεταξύ, οι εξελίξεις έχουν τρομοκρατήσει την Φιλιππινέζα του ζεύγους Τσοχατζόπουλου, η οποία την περνάει ζωή και κότα από την ημέρα που φυλακίστηκαν τα αφεντικά της -και πίνει τον καφέ της με τις φίλες της βλέποντας τον Παρθενώνα- αλλά τώρα φοβάται πως τα αφεντικά της θα επιστρέψουν στο σπίτι της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και θα χάσει τη μεγάλη ζωή που έκανε.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.