Η Περιστέρα προσπάθησε να βοηθήσει τον Τσίπρα να δραπετεύσει με το ελικόπτερο

peristeraΣάλος έχει ξεσπάσει μετά την αποκάλυψη πως στο ελικόπτερο της δήθεν σχεδιαζόμενης απόδρασης Μαζιώτη δεν επέβαινε η Πόλα Ρούπα αλλά η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα.

Η Περιστέρα ήθελε να οδηγήσει το ελικόπτερο στο Μέγαρο Μαξίμου, για να αποδράσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Σε μια προσπάθεια να μην την αντιληφθεί ο πιλότος, η Περιστέρα του είπε να πάνε και μια βόλτα από τον Κορυδαλλό.

Η Περιστέρα σκόπευε να πάρει από τις φυλακές του Κορυδαλλού τον Νίκο Μαζιώτη και μερικά μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς -ώστε να νομίζουν όλοι πως είναι η Πόλα Ρούπα- και στη συνέχεια θα ανάγκαζε τον πιλότο να πετάξει πάνω από το Μέγαρο Μαξίμου για να προχωρήσει -τάχα μου- σε απαγωγή του Αλέξη Τσίπρα.

Αυτό ήταν το σχέδιο απόδρασης του Αλέξη Τσίπρα από την πρωθυπουργία -τώρα που φαίνεται πως θα πέσουν και φάπες-, αλλά το σχέδιο σκόνταψε στον πιλότο του ελικοπτέρου, ο οποίος αντιστάθηκε στην Περιστέρα.

Όπως είπε ο πιλότος, η Περιστέρα προσποιείτο πως ήταν μια ζάπλουτη από το Ιράν και φορούσε μαντίλα, ενώ του είπε πως είχε έρθει στην Ελλάδα για την κηδεία του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος ήταν πολύ δημοφιλής στις χώρες της Μέσης Ανατολής και του Περσικού Κόλπου.

Η Περιστέρα πυροβόλησε μέσα στο ελικόπτερο αλλά μετά θυμήθηκε πως η ίδια δεν ξέρει να πετάει ελικόπτερο, οπότε σταμάτησε να πυροβολεί και άρχισε να γαργαλάει τον πιλότο.

Η μαντίλα της Περιστέρας πιάστηκε στον έλικα του ελικοπτέρου αλλά, με μια αστραπιαία κίνηση, η Περιστέρα έκανε την μαντίλα της αλεξίπτωτο και χάθηκε σαν μια περιστέρα που πετά στον ουρανό.

Μετά την αποτυχία της Περιστέρας να βοηθήσει τον Αλέξη Τσίπρα να αποδράσει από την πρωθυπουργία με ελικόπτερο, το επόμενο σχέδιο είναι ο Αλέξης Τσίπρας να δραπετεύσει από την πρωθυπουργία μέσω των υπονόμων του Μαξίμου.

Ήδη, ο Αλέξης Τσίπρας εκπαιδεύεται καθημερινά, αφού περνάει πολλές ώρες μπροστά στον ανοιχτό υπόνομο, σε μια προσπάθεια να συνηθίσει η μύτη του την βοθρίλα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.