Για τον Νίκο Παππά χώρισε η Αντζελίνα Τζολί τον Μπραντ Πιτ

angelina-bradΣάλο έχει προκαλέσει η είδηση πως η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ επειδή είναι ερωτευμένη με τον Νίκο Παππά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ΗΠΑ, ο λόγος που οι δυο δημοσιογράφοι του Star και του Alpha παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι με περούκες τον Νίκο Παππά στην Νέα Υόρκη, ήταν για να τον πετύχουν σε κάποιο τρυφερό στιγμιότυπο ή καβάλα με την Αντζελίνα Τζολί.

Η Αντζελίνα Τζολί πήγε στο ξενοδοχείο του Νίκου Παππά, μεταμφιεσμένη σε συριζαία, με αποτέλεσμα οι δυο δημοσιογράφοι να μην της δώσουν καμία σημασία.

Ο Νίκος Παππάς και η Αντζελίνα Τζολί γνωρίστηκαν, όταν ο Νίκος Παππάς πήγε στον κινηματογράφο “Ιντεάλ” της Πανεπιστημίου, για να παρακολουθήσει την ταινία “Maleficent”.

Η Αντζελίνα Τζολί είδε από την οθόνη τον Νίκο Παππά και ένιωσε το πράμα της να πυρώνει και τις ρώγες της να σκληραίνουν.

Μετά το τέλος της ταινίας, την ώρα που έπεφταν οι τίτλοι, η Αντζελίνα Τζολί μπήκε στις αντρικές τουαλέτες, έπιασε τον Νίκο Παππά από τον καβάλο και του έριξε ένα γλωσσόφιλο.

Από εκείνη την ημέρα το ζευγάρι είναι μαζί και φασώνονται όλη την ώρα, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να παραπαίει αλλά δεν πειράζει, αφού η χώρα είναι προτεκτοράτο και οι κυβερνήσεις δεν έχουν καμία σημασία.

Μετά την αποκάλυψη-σοκ, η Νέα Δημοκρατία ζητάει την παραίτηση του Νίκου Παππά επειδή πάει με ξένες και χάνει η Αριστερά το ηθικό πλεονέκτημα.

Ο Μπραντ Πιτ έχει βολευτεί με την Μαριόν Κοτιγιάρ -μεταξύ μας, κι εμένα αυτή μου αρέσει-, αλλά η Κοτιγιάρ γουστάρει κι αυτή τον Νίκο Παππά, οπότε μάλλον σύντομα θα γίνει ζευγάρι μαζί του, και η Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ θα ενώσουν πάλι τις μοναξιές τους.

Εγώ είμαι με τον Νίκο Παππά όχι επειδή μου έκανε high five και μου είπε “γεια σου μεγάλε” στο γραφείο του Τσίπρα στη Βουλή -όταν έμαθε ότι είμαι ο πιτσιρίκος- αλλά επειδή επιτέλους υπάρχει και κάποιος συριζαίος που γ@μάει.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.