Μάθανε ότι πουλιόμαστε, πλακώσανε κι οι Τούρκοι

erdoganΟ Ταγίπ Ερντογάν είπε πως η Συνθήκη της Λωζάνης δεν ήταν νίκη της Τουρκίας, αφού η Τουρκία παραχώρησε στην Ελλάδα νησιά που κάποιος μπορεί να πατήσει μ’ ένα σάλτο.

Σαλταδόρος ο Ερντογάν και σάλταρε εκατό χρόνια πριν, τότε που η Ελλάδα πήγε να σαλτάρει στη Μικρά Ασία -που κι αυτή μ’ ένα σάλτο την πατάς από τα νησιά- και ο Κεμάλ έκανε τον ελληνικό στρατό με τα κρεμμυδάκια.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τις δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν.

Μακάρι να σαλτάρουν οι Τούρκοι στα ελληνικά νησιά, για να φύγουν οι πρόσφυγες.

Αν μπουκάρουν οι Τούρκοι στα νησιά, το λύσαμε το προσφυγικό.

Βέβαια, θα έρθουν πρόσφυγες στην ελεύθερη Ελλάδα οι νησιώτες μας -αν και δεν αποκλείεται η Τουρκία να τους φερθεί καλύτερα απ’ ό,τι η Ελλάδα- αλλά μπορούμε να τους στείλουμε κι αυτούς σε κάποια άλλη χώρα, όπως συνηθίζουμε να κάνουμε με τους Έλληνες τα τελευταία χρόνια.

Θα ήταν μια ευχάριστη αλλαγή να μπουκάρουν οι Τούρκοι στα νησιά μας, γιατί θα ξεφύγουμε λίγο από τα θέματα της χρεοκοπίας που μας έχουν κουράσει όλους.

Χώρια που μόνο οι Τούρκοι μπορούν να μας απελευθερώσουν και να μας βγάλουν από τα Μνημόνια. Εμείς δεν μπορούμε μόνοι μας.

Παράλληλα, θα κάνουμε πιο φτηνές διακοπές στα τουρκικά νησιά της Λέσβου και της Χίου, αφού θα έχουν πια για νόμισμα την τουρκική λίρα, κι εμείς θα πηγαίνουμε με ευρώ και θα μας βλέπουν σαν Ωνάσηδες οι Τουρκαλάδες.

Δεν χρειάζεται να αντιδράσει το ελληνικό πολιτικό σύστημα στις δηλώσεις Ερντογάν.

Δεν τους πέφτει λόγος, αφού η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο-αποικία-μπανανία και τις αποφάσεις τις παίρνουν οι δανειστές και οι “εταίροι”.

Επίσης, οι Έλληνες μην αρχίσουν τις μαγκιές γιατί δεν γίνεται να έχει υποδουλωθεί η χώρα σου για πάντα και να γίνεσαι Τούρκος επειδή ο Ερντογάν καλοβλέπει τα νησιά του Αιγαίου.

Αν κάποιος πρέπει να απαντήσει στον Ερντογάν, είναι η Άνγκελα Μέρκελ. Αφού δεν αντιδρά η Μέρκελ, εμάς δεν μας πέφτει λόγος.

Επίσης, οι Ευρωπαίοι τουρίστες που κάνουν διακοπές στα νησιά του Αιγαίου, πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν να τους σερβίρουν Έλληνες ή Τούρκοι.

Οι συνταγές είναι σχεδόν ίδιες, οι παραλίες οι ίδιες θα είναι, δουλοπρεπείς είναι και οι δυο λαοί, αλλά σκέφτομαι πως και οι Ευρωπαίοι τουρίστες θα προτιμούν τα νησιά του Αιγαίου να είναι τουρκικά γιατί θα κάνουν φτηνότερες διακοπές με την τουρκική λίρα.

Μια λύση θα ήταν να αποφασίουμε μόνοι μας να φύγουν τα νησιά του Αιγαίου από το ευρώ και να περάσουν στην τουρκική λίρα.

Περνάμε τα νησιά του Αιγαίου στην τουρκική λίρα, αφήνουμε ξερό τον Ερντογάν και πετυχαίνουμε μια ακόμα ηρωική νίκη στην ένδοξη ελληνική Ιστορία.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.