Καλά κρασά!
Καθώς αποχωρούσε από το χώρο της συνέντευξης, κατά τη διάρκεια της οποίας δήλωσε την παραίτησή του, ο κ. Παλαιοκρασσάς είπε: «Σπίτι μου θα πάω, πού αλλού; Στο σπίτι που έκτισα πριν μπω στην πολιτική».
Ο κ. Παλαιοκρασσάς, εμφανώς συγκινημένος, κατέφυγε στη φράση ενός σπουδαίου αρχαίου προγόνου μας και πρόσθεσε : «Ο σωστός δημόσιος λειτουργός φεύγει φτωχότερος απ’ όσο ήταν όταν μπήκε στο αξίωμα».
Θα στενοχωρήσω τον κ. Παλαιοκρασσά, αλλά δεν είναι ο μόνος πολιτικός που φεύγει από την πολιτική φτωχότερος – με τους Έλληνες πολιτικούς αυτό συμβαίνει πολύ συχνά. Οι περισσότεροι φεύγουν από την πολιτική πάμφτωχοι, μόνο με το κοστούμι τους. Αυτό συμβαίνει, επειδή συνήθως η αποχώρησή τους από την πολιτική, συμπίπτει χρονικά με την αποχώρησή τους από τη ζωή.
Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου
Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net για να συνεχίσει να υπάρχει μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία. Οι τρόποι στήριξης εδώ.


