Χρυσούς Αιών
Δεκαπέντε θέατρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιορτάζουν απόψε την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου προσφέροντας τις παραστάσεις τους με δωρεάν είσοδο για το κοινό.
Η κυβέρνηση θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί πολιτικά αυτήν την ημέρα και να κάνει έναν παραλληλισμό της σημερινής κατάστασης της χώρας με τον Χρυσό Αιώνα του Περικλέους. Στα χρόνια του Περικλή η πολιτεία για πρώτη φορά αποφάσισε να δίνει στους φτωχούς πολίτες χρήματα για το εισιτήριο του θεάτρου, τα λεγόμενα «θεωρικά» – στη συνέχεια τα θεωρικά τα έπαιρναν όλοι οι πολίτες της Αθήνας.
Ο κ. Καραμανλής δεν έχει παρά να επαναφέρει μόνιμα τα θεωρικά και να κλείσει οριστικά τα στόματα όλων των πολιτικών του αντιπάλων. Αν μάλιστα θεσπίσει μερικά ακόμα θεωρικά για τα σούπερ μάρκετ, τα βενζινάδικα, τα εμπορικά καταστήματα και τις τράπεζες θα μπορούμε όλοι κάλλιστα να κάνουμε από τώρα λόγο για τον Xρυσό Aιώνα του Καραμανλέους.
Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου
Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

