Ένα γιατρό! Ένα γιατρό!

Τον Κώστα Καραμανλή τον συνοδεύει στην Κύπρο και η σύζυγός του – ευτυχώς που πήγε η κυρία Νατάσα Καραμανλή στην Κύπρο γιατί χτες λιποθύμησε ο εικονολήπτης ενός τηλεοπτικού σταθμού και η κυρία Καραμανλή του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες. Ήθελε μάλιστα να του κάνει και μια εγχείρηση αλλά μόλις το άκουσε αυτό ο εικονολήπτης πετάχτηκε πάνω και το ‘βαλε στα πόδια.

Η κυρία Νατάσα Καραμανλή συνοδεύει και πάλι τον σύζυγό της και πολύ καλά κάνει. Είναι πολύ κουρασμένος ο κύριος Καραμανλής και μπορεί να λιποθυμήσει, οπότε είναι χρήσιμο να έχει μια γιατρό συνέχεια δίπλα του.

Είναι πολύ χρήσιμη στην οικογένειά της η κυρία Καραμανλή: είναι και παιδαγωγός και γιατρός. Έτσι, διαπαιδαγωγεί εξαιρετικά τα παιδιά της, ενώ παράλληλα –σε μια ώρα ανάγκης – θα μπορεί να προσφέρει τις ιατρικές της υπηρεσίες σε όλη την οικογένεια. Να κόψει τίποτα βεντούζες, να βάλει τίποτα υπόθετα, να ρίξει κάνα κάνα ξεμάτιασμα.

Ήταν πολύ έξυπνο εκ μέρους του Κώστα Καραμανλή να παντρευτεί μια γιατρό. Τώρα που είναι και σε κρίσιμη ηλικία, του χρειάζεται από δίπλα μια γιατρός.

Όπως τον βλέπω τον Καραμανλή, πρέπει να είναι τίγκα στη χοληστερίνη και στα τριγλυκερίδια, οπότε τώρα που θα πάθει ζάχαρο και θα του ανέβει η πίεση, θα έχει έναν άνθρωπο να του δίνει τα φάρμακα και να του βαράει τις ενέσεις.

Νομίζω πως οι νοσοκόμες είναι οι ιδανικές γυναίκες. Μάλιστα, μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης έχει γεμίσει ο τόπος από νοσοκόμες που –ουσιαστικά- είναι γιατροί, αλλά δεν μπορούν να εξασκήσουν το επάγγελμα του γιατρού στη χώρα μας, οπότε γίνονται νοσοκόμες.

Αν πεις σε μια Ελληνίδα γιατρό να κάνει χρέη νοσοκόμας, θα σου χώσει καμιά μπουνιά αλλά αυτές οι ξένες είναι πιο καλόβολες και δεν έχουν τουπέ. Είναι και πολύ όμορφες οι περισσότερες νοσοκόμες από το πρώην ανατολικό μπλοκ, οπότε νομίζω πως είναι οι ιδανικές γυναίκες για σπίτι.

Θα έπρεπε οι Έλληνες να παντρεύονται ξένες νοσοκόμες με πτυχίο γιατρού για να τους γηροκομήσουν κιόλας. Ούτως ή άλλως, οι γιατροί θα σου τα φάνε τα λεφτά – αντί να στα φάνε οι γιατροί, καλύτερα να στα φάει η γυναίκα σου.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.