Σαν ψέμα
Μπορεί ένας άνθρωπος που δεν είναι δημοσιογράφος, δεν είναι ηθοποιός, δεν είναι τραγουδιστής, δεν έχει “μέσο”, δεν έχει ιδέα από ραδιόφωνο, δεν ακούει ραδιόφωνο, έχει κακή άρθρωση, δεν του αρέσει να μιλάει, όταν μιλάει μιλάει πολύ γρήγορα και του φαίνεται εντελώς παρανοϊκό να μονολογεί σε ένα μικρόφωνο, να κάνει εκπομπές στο μεγαλύτερο ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας; Επίσης, μπορεί να το κάνει αυτό, αρνούμενος να δώσει συνεντεύξεις, να παρουσιαστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές και να βάλει χορηγό στην εκπομπή του; Τι να σας πω; Εγώ, πάντως, το έκανα. Άρα, μπορούν να το κάνουν όλοι.
Κλείνοντας σήμερα ένα χρόνο στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, θέλω να ευχαριστήσω τους ηχολήπτες, τις τηλεφωνήτριες και τους υπεύθυνους δισκοθήκης του σταθμού. Επίσης, ευχαριστώ τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ και της ελληνικής υπηρεσίας της Ντόιτσε Βέλε, οι οποίοι -αν και είναι δημοσιογράφοι- είναι καλοί άνθρωποι και με βοήθησαν πάρα πολύ.
Το κάναμε κι αυτό. Στον κινηματογράφο πότε θα παίξω;
Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου
Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

