Πωλείται

Πολλοί απόρησαν με την επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου να ανακοινώσει την προσφυγή της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο από το Καστελόριζο. Κι όμως η επιλογή του Καστελόριζου ήταν απόλυτα σωστή και επιτυχημένη:

Ο Γιώργος Παπανδρέου επέλεξε το Καστελόριζο επειδή ήθελε να εκμεταλλευτεί τη χρεοκοπία, για να δείξει τις ομορφιές της χώρας μας μέσω των ξένων τηλεοπτικών καναλιών και να προσελκύσει περισσότερους τουρίστες.

Προφανώς, ο κ. Παπανδρέου είχε διαβάσει την παλαιότερη προτροπή μου προς τους υπουργούς της κυβέρνησης να μη δίνουν συνεντεύξεις στα ξένα δίκτυα μέσα από τα πληκτικά γραφεία τους, αλλά να προτιμούν τις παραλίες της Μυκόνου και άλλα τουριστικά αξιοθέατα της πατρίδας μας.

Επίσης, ο Γιώργος Παπανδρέου επέλεξε το γραφικό Καστελόριζο, επειδή ο επόμενος στόχος της κυβέρνησης είναι να προσελκύσει ξένους μεγιστάνες, οι οποίοι θα αγοράσουν κάποια από τα πανέμορφα ελληνικά νησιά.

Η ελληνική κοινωνία  είναι ανέτοιμη αυτή την εποχή να δεχτεί κάτι τέτοιο, αλλά, μόλις θα πεινάσει και θα δει του κώλου της την τρύπα, θα το δεχτεί κι αυτό ως μια ακόμα εθνική επιτυχία.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.