Καλώς ορίσατε!

Φίλες και φίλοι, αυτό είναι το νέο μου σπίτι. Μετά από πέντε χρόνια περιπλάνησης στα κοινόβια του blogspot, ήρθε η ώρα να βάλω ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μου. Εντάξει, αναγκάστηκα να ασχοληθώ με παλαιολιθικά μέσα -όπως το ραδιόφωνο και η τηλεόραση-, αλλά, άμα δείτε την υπερπολυτελή πισίνα μου, θα καταλάβετε ότι άξιζε τον κόπο. Άντε, υγεία να έχουμε, για να φτάσω και στο Νόμπελ και να σας κάνω περήφανους.

Αυτό το υπέροχο νέο μπλογκ -που δεν ξέρω ακόμα πώς “δουλεύει”- το σχεδίασε ο Nassos K., ο καρντάσης και κιμπάρης μπλόγκερ από τη Θεσσαλονίκη, που όλοι την λένε “φτωχομάνα”, ενώ είναι ταλεντομάνα. Ευχαριστώ Νάσο!

Το πρώτο ποστ του νέου μπλογκ δημοσιεύεται από την Ζάκυνθο – την δική μου Ζάκυνθο. Δίπλα μου είναι η Μ., απέναντί μας η θάλασσα και γύρω μας διάφοροι πιτσιρικάδες που σερφάρουν στα διαδίκτυα. Όλε!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.