Τα καλύτερα έρχονται

Αν πριν από 3 χρόνια κάποιος σου έλεγε πως το 2010 η Ελλάδα θα έχει χρεοκοπήσει, θα έχει προσφύγει στο ΔΝΤ και πως η Άντζελα Γκερέκου θα είναι υφυπουργός Πολιτισμού, αλλά θα παραιτηθεί λόγω οφειλών του Βοσκόπουλου στην Εφορία, θα του έλεγες «κόψε τις μαλακίες».Προσωπικά, νιώθω απογοητευμένος από την εξέλιξη στην υπόθεση Γκερέκου-Βοσκόπουλου. Επί οκτώ μήνες κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνέπεια, την εντιμότητα και την ειλικρίνεια όλων των στελεχών αυτής της κυβέρνησης – ζούσα σε ένα όνειρο.

Και τώρα ήρθε αυτή η φρικτή είδηση για τα χρέη του Τόλη Βοσκόπουλου στην Εφορία και τα διέλυσε όλα. Φέρτε μου να πιω, να ξεχάσω.

(Συγχαρητήρια στο σοφό λαό της Κέρκυρας, για τον πολύ συνειδητό και ώριμο τρόπο που ψηφίζει. Την Γκερέκου να ψηφίσετε και στις επόμενες εκλογές. Να ψηφίσετε και τον Τόλη, να τους στείλετε ζευγάρι στη Βουλή, για να αποκαταστήσετε την αδικία.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.