Καταταγείτε για να γ@μήσετε!

Κακώς διαμαρτύρονται κάποιοι για το πάρτι με τα μοντέλα στο θωρηκτό Αβέρωφ και για την νυχτερινή επίσκεψη της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο Πολεμικό Μουσείο· πρόκειται για σχέδιο του υπουργού Εθνικής Αμύνης, Ευάγγελου Βενιζέλου, με σκοπό να πείσει τους νέους να καταταγούν.

Όσοι νέοι Έλληνες είδαν τα καλίγραμμα μοντέλα να χορεύουν δίπλα στα κανόνια του Αβέρωφ και να ξαπλώνουν με νάζι στις κουκέτες ενθουσιάστηκαν.

Μόλις είδαν και την Τζούλια Αλεξανδράτου να φασώνεται με τον στρατευμένο γιο του Ζαγορίτη μέσα στο Πολεμικό Μουσείο, ένιωσαν μια τρελή επιθυμία να τρέξουν αμέσως να καταταγούν στο στρατό.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην οικογένεια Πατίτσα και στην Τζούλια Αλεξανδράτου, επειδή συνέβαλαν στο να γίνει η στρατιωτική θητεία trendy.

Από δω και πέρα, τέρμα οι αναβολές και τα τρελόχαρτα – θα υπηρετούν όλοι και θα παρακαλούν να αυξηθεί η διάρκεια της στρατιωτικής θητείας, για να την περνάνε τζάμι με τα μοντέλα, τις βίζιτες και τους κοσμικούς.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.