Μαραγκούνης και Καραντόνα

Στον αγώνα της Ελλάδας με την Αργεντινή είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε πως ο Καραγκούνης ρίχνει σχεδόν ένα κεφάλι στον Μαραντόνα. Βλέποντας μαζί αυτά τα δυο ιερά τέρατα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, κατάλαβα πως δεν υπάρχει λόγος να ψάχνουμε για προπονητή. Πρέπει να μιμηθούμε την Αργεντινή και να κάνουμε προπονητή της εθνικής τον Καραγκούνη.



Κακά τα ψέματα, το ποδόσφαιρο που παίζεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής είναι βαρετό και ο μόνος που προσφέρει θέαμα είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Όταν τελειώσει αυτό το Μουντιάλ, θα θυμόμαστε μόνο το κοστούμι, τις γκριμάτσες και τις χειρονομίες του Μαραντόνα.

Αν ο Καραγκούνης γίνει προπονητής της εθνικής μας ομάδας, θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαμβάνουμε για πολλά χρόνια ακόμα. Φανταστείτε τον Καραγκούνη σαράντα κιλά βαρύτερο, με μούσι, κουστούμι και γραβάτα να δίνει οδηγίες στους παίκτες, και να πέφτει κάτω και να σφαδάζει κάθε φορά που γίνεται κάποιο φάουλ.

Η εθνική μας δεν πρόκειται ποτέ να παίξει θεαματικό ποδόσφαιρο, αλλά τουλάχιστον όλος ο πλανήτης θα μιλάει για τον προπονητή μας.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.