Σε κακό θα σας βγει

Τελικά, ο περιβόητος “άνθρωπος του υπουργικού συμβουλίου” στο mail της δικογραφίας των μαύρων ταμείων της Siemens ήταν ένας ντουλαπάς. Ένα λάθος στη μετάφραση έκανε πολιτικούς και δημοσιογράφους να ξεχάσουν τις μίζες και τη χρεοκοπία, και να γελάνε σαν μικρά παιδιά.Δεν είμαι και πολύ σίγουρος πως ο ντουλαπάς δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση της Siemens. Όλες αυτές οι μίζες θέλουν πολλά ντουλάπια για να χωρέσουν.

Ακόμα κι αν πρόκειται για γκάφα, θα πρέπει ο κ. Παπακωνσταντίνου να εξετάσει αν ο Αμερικανός ντουλαπάς έκοβε τιμολόγια ή τα έπαιρνε μαύρα. Δεν αρκεί να γίνονται όλες οι συναλλαγές νόμιμα μόνο στη χώρα μας – ο κ. Παπακωνσταντίνου θα πρέπει να αγωνιστεί για να είναι νομοταγείς οι Αμερικανοί, οι Γάλλοι, οι Τούρκοι και όλοι οι υπόλοιποι λαοί.

Έχω μια απορία: Αυτός ο άθλιος θίασος πολιτικών και τηλεδημοσιογράφων που συνεχίζουν να φωνάζουν και να χαχανίζουν -προκαλώντας ακόμα περισσότερη οργή- έχουν καταλάβει τι πρόκειται να τους συμβεί πολύ σύντομα;

Εκτός αν έχουν αποφασίσει πως θα μεταναστεύσουν σε άλλη χώρα και κάνουν τώρα την τελευταία γερή μπάζα πριν επιβιβαστούν στα ιδιωτικά αεροπλάνα που τους περιμένουν με τις μηχανές αναμμένες.

Αυτός ο μαραγκός που έφτιαχνε τους ντουλάπες φτιάχνει και φέρετρα;

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.