Debtocracy-Χρεοκρατία (Απόψε στις 8)

Απόψε στις 8, κλείνουμε την τηλεόραση, αγνοούμε τα δελτία των 8 και των 9, και μπαίνουμε στο Διαδίκτυο. Από τις διευθύνσεις xreokratia.gr και debtocracy.gr, από τις 8 το βράδυ και μετά θα είναι διαθέσιμο το πρώτο ελληνικό ντοκιμαντέρ που στηρίχθηκε αποκλειστικά στην οικονομική ενίσχυση των θεατών και το οποίο θα διατίθεται χωρίς δικαιώματα χρήσης και αναμετάδοσης.

Οι δημοσιογράφοι Άρης Χατζηστεφάνου και Κατερίνα Κιτίδη συνομιλούν με σημαντικούς οικονομολόγους, πολιτικούς και δημοσιογράφους, οι οποίοι παρουσιάζουν εναλλακτικές ερμηνείες αλλά και προτάσεις για την κρίση δημοσίου χρέους της Ελλάδας και της Ευρωζώνης.

Θέλω να παρακαλέσω όλους τους φίλους αναγνώστες να στηρίξουν αυτήν την τίμια και γενναία προσπάθεια, και να κάνουν γνωστό το ντοκιμαντέρ σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούν.

Επί ένα χρόνο, όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν με τη μία και μόνο άποψη. Ήρθε η ώρα να ακουστούν και άλλες απόψεις. Ήρθε η ώρα να μιλήσει το Διαδίκτυο. Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας.

Περισσότερες πληροφορίες για το ντοκιμαντέρ εδώ.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.