Καταγγελία της κυρίας Ναταλίας Ρασούλη

Καταγγελία της Ναταλίας Ρασούλη για τη νέα απόπειρα κυκλοφορίας cds του Μανώλη Ρασούλη από εβδομαδιαία εφημερίδα

Ο τηλεοπτικός σταθμός ALTER διαφημίζει την θέση σε κυκλοφορία με τον ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ τεσσάρων cds με τις επιτυχίες του Μανώλη Ρασούλη, εκ των οποίων το πρώτο cd θα διανεμηθεί το Σάββατο και την Κυριακή (11 και 12 Ιουνίου).

Για τα cds αυτά, των οποίων αγνοώ το περιεχόμενο, δεν έχει ζητηθεί ούτε και δοθεί η απαιτούμενη από το νόμο άδειά μου, με την ιδιότητα της κληρονόμου του Μανώλη Ρασούλη, όσον αφορά στο ηθικό του δικαίωμα.

Το ίδιο –δυστυχώς- συνέβη και με cds που διέθεσαν προσφάτως οι εφημερίδες ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΟ ΒΗΜΑ και ΤΑ ΝΕΑ.

Όσο ζούσε ο πατέρας μου ουδείς είχε διανοηθεί να μην ζητήσει την άδειά του πριν από την δημοσίευση του έργου του και εκείνος είχε πάντα λόγο. Μετά τον θάνατό του επιβάλλεται να μην αποφασίζει αυτοβούλως οιοσδήποτε για την παρουσίαση του έργου του, άλλως θεωρώ ότι επιβάλλεται να επέρχονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

Καλώ τους υπεύθυνους της εφημερίδας Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ να μην παρανομήσουν και να μην θέσουν σε κυκλοφορία τα διαφημιζόμενα cds. Να σεβασθούν τη μνήμη και την προσωπικότητα του δημιουργού Μανώλη Ρασούλη.

Από την πλευρά μου δηλώνω ότι θα προασπίσω με κάθε νόμιμο μέσο τα δικαιώματα του πατέρα μου.

Ναταλία Ρασούλη

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.