Πάνο, εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος

Έλαβα το κάτωθι μέιλ από μια φίλη αναγνώστρια που ζει στο εξωτερικό και θέλω να παρακαλέσω τον Πάνο να επικοινωνήσει μαζί της:

Τον Ιανουάριο γνώρισα τον Πάνο. H σχέση που έχω μαζί του είναι ιδιαίτερη λόγω της απόστασης. Έχω έρθει στην Αθήνα και τον έχω δει δύο φορές αλλά συνηθώς επικοινωνούμε μεσω skype ή γράφοντας ο ένας στον άλλο. Ο Πάνος δεν έλειψε σχεδόν μέρα απο το Σύνταγμα, είναι άνθρωπος γλυκός με εξυπνάδα και καρδιά που δουλεύει. Τον αγαπώ και ας μην του το έχω πει ακόμη.

Ξέρω ότι μπορεί να μη δίνεις δεκάρα για όσα γραφω και ότι δεν έχουν κανένα πολιτικό ενδιαφέρον αλλά ο Πάνος είναι άφαντος εδώ και μέρες. Δεν απαντά στα μηνυματά μου ούτε στο skype. Ο μόνος συνδετικός επικοινωνιακός κρίκος μαζί του είσαι εσύ όσο υπερβολικό και τρελό να σου ακούγεται αυτό γιατί ξέρω ότι σε διαβάζει καθημερινά.

Θα σήμαινε για μένα πολλά αν μπορούσες και ήθελες να του πεις ότι θέλω να είναι καλά και ότι μου λείπει αυτός και τα κόκκινα παπούτσια του. Ξέρω ότι μπορει να έχει τύχει κάτι, να τρέχει με δουλειές και σχολή, ή να έχει βρει γκόμενα αλλά αυτό δεν αλλάζει αυτά που αισθάνομαι.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.