Όχι, δεν είναι προδότες

Από την επιστολή παραίτησης του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θωμά Ρομπόπουλου: “Στις 6/5/2010 ψηφίσαμε το Μνημόνιο Ι για να σώσουμε την Ελλάδα. Το ψήφισα με πολύ βαριά καρδιά νιώθοντας απογοήτευση. Ψήφισα χωρίς να ξέρω τι ψηφίζω.” … “Με μεγάλη μου λύπη πήρα την απόφαση να παραιτηθώ από το βουλευτικό αξίωμα, γιατί δεν μπορώ άλλο να συνεχίσω να ψηφίζω χωρίς να ξέρω τι ψηφίζω, όπως έκανα με το Μνημόνιο Ι”.

Αφιερωμένο στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, σε όλους τους βουλευτές, στους εισαγγελείς, σε όσους πολίτες δεν βγήκαν στους δρόμους όταν ψηφιζόταν το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο, στους αστυνομικούς που χτύπησαν τους πολίτες που βγήκαν στους δρόμους, στους Πρετεντέρηδες, στους Πάσχους, στους Μπάμπηδες, στα αφεντικά τους και σε άλλους Έλληνες πατριώτες.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.