Τη Γαλλία να την ξεχάσετε


Το περασμένο Σάββατο, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Γιάννης Πρετεντέρης βρέθηκαν στη Λυών για να συμμετάσχουν στο φόρουμ της εφημερίδας Liberation. Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Γιάννης Πρετεντέρης γνώρισαν την αποθέωση από ομάδα Ελλήνων φοιτητών που σπουδάζουν στη Γαλλία αλλά βλέπουν να τους ακολουθούν παντού οι σκατόφατσες από τις οποίες νόμιζαν ότι γλίτωσαν όταν έφευγαν από την Ελλάδα.

Η κυρία Μπακογιάννη και ο κ. Πρετεντέρης ενοχλήθηκαν από την παρέμβαση των Ελλήνων φοιτητών και τα όσα αληθινά και υποτιμητικά σχόλια ακούστηκαν για αυτούς, και βρίσκονται σε αδιέξοδο.

Η Μπακογιάννη και ο Πρετεντέρης ήλπιζαν πως θα μπορούσαν να εγκατασταθούν μόνιμα στη Γαλλία, όταν θα αναγκαστούν να διαφύγουν από την Ελλάδα εξαιτίας της οργής των Ελλήνων.

(Δείτε το ύφος που έχουν αυτά τα δυο τόσο αυταρχικά ανθρωπάκια, όταν βρίσκονται έξω από το στούντιο του Mega. Κοτούλες. Φανταστείτε τι έχει να γίνει μόλις μπουκάρουμε στο στούντιο και μας δούνε φάτσα κάρτα.)

(Ας μην κατηγορήσει κανείς τη Liberation που επέλεξε να καλέσει την Μπακογιάννη και τον Πρετεντέρη, για να μιλήσουν. Μα τους κάλεσαν για να γίνουν ρόμπες – ήξεραν τι θα συμβεί. Είναι μανούλες σ’ αυτά οι Γάλλοι.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.