“Αγάπη, ρε μουvιά!”

Αίσθηση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες στη Μεγάλη Βρετανία η αποκάλυψη της Hazel Jones ότι έχει δυο κόλπoυς, δυο μήτρες και δυο τραχήλους. Η 27χρονη Hazel εμφανίστηκε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και ενημέρωσε το απαιτητικό βρετανικό κοινό πως έχει δυο μoυνιά.

Σύμφωνα με την Hazel, η πρώτη φορά που πήρε χαμπάρι πως μάλλον κάτι δεν πάει καλά με το πράμα της ήταν όταν στα 18 της αποφάσισε να κάνει έρωτα.

Το αγόρι της είδε τις δυο τρύπες και δεν ήξερε πού να το πρωτοβάλει. Έπαθε την πλάκα του ο άνθρωπος με την μπερδεψομoύνα.

Βέβαια, αν είχε κι αυτός δυο πουλιά, θα έβαζε από ένα σε κάθε κόλπo και η Hazel δεν θα είχε πάρει χαμπάρι Χριστό• θα νόμιζε πως όλες οι γυναίκες έχουν δυο τρυπούλες και όλοι οι άντρες από δυο τσουτσούνια.

Θα της την έπεφτε να την πηδήσει μετά από χρόνια κάποιος με ένα μόνο πουλί και η Hazel θα νόμιζε πως είναι ελαττωματικός, και θα το έβαζε στα πόδια.

Η Hazel αποκάλυψε πως το πρόβλημά της ήταν κληρονομικό, αφού η αδελφή της προγιαγιάς της είχε δυο αιδoία και ο παππούς της είχε τρία αρxίδια. Δηλαδή, το σόι της ήταν γεμάτο τέρατα. Μπορεί καμιά προ-προγιαγιά της να είχε οκτώ βύζους, δέκα κωλoτρυπίδες και τριάντα μασχάλες.

Από την άλλη, μπορεί οι γονείς της να της είπαν ψέματα της κοπέλας -πως ήταν όλοι μπόλικοι στα γεννητικά τους όργανα στο σόι τους-, για να μην αισθάνεται άσχημα και μειονεκτικά.

Πάντως, κι αυτή η Hazel έπρεπε να πάει 18 χρονών γαϊδούρα για να καταλάβει πως το πράμα της είναι διφασικό.

Τι στο διάολο, όταν πλενότανε, δεν καταλάβαινε πως έχει μια τρύπα παραπάνω;

Βέβαια, είναι και βρομιάρες αυτές οι Εγγλέζες• να τις πλένετε καλά πριν τις φιστικώσετε, γιατί σέρνονται κι αρρώστιες.

Οπωσδήποτε, θα ήταν καλό να έχουν όλες οι γυναίκες δυο κόλπoυς. Θα μπορούσαν να κρατάνε τον ένα κόλπο για τον άντρα τους και τον άλλο να τον έχουν για κάνα τυχερό. Να ξέρει, όμως, ο άντρας τους πως από δεξιά μπαίνει μόνο αυτός• όλοι οι άλλοι από αριστερά – στο κοινόχρηστο.

Οι πολύ σεμνότυφες και θεούσες θα μπορούσαν να μένουν παρθέvες σε όλη τους τη ζωή από τον ένα κόλπo• για να πηγαίνουν και στην εκκλησία και να παίρνουν το αντίδωρο απ’ του παπά το χέρι, χωρίς να αισθάνονται αμαρτωλές κι ατιμασμένες.

Βέβαια, θα υπήρχαν και πολλά προβλήματα, αν οι γυναίκες είχαν δυο κόλπoυς. Εδώ με τον ένα και ψάχνεις πενήντα ώρες να βρεις το σημείο G, που μάλλον δεν υπάρχει κιόλας• με τους δυο κόλπους, θα ‘ψαχνες για κάνα εξάμηνο- θα πάθαινες μουνοβατερλώ. Θα γινόταν εκεί μέσα του μoυνιού το πανηγύρι.

Επίσης, αν όλες οι γυναίκες είχαν δυο κόλπους, θα έπρεπε να αγοράζουν και διπλές σερβιέτες. Θα έφευγε όλος ο μισθός τους -και όλος ο μισθός σου- σε μoυνόπανα• ενώ τώρα φεύγει σε καλλυντικά.

Και καλά αν είχαν περίοδο και οι δυο κόλποι μαζί, τις ίδιες μέρες. Αν είχαν διαφορετικές μέρες, θα ήταν μέσα στη γκρίνια η γκόμενα όλο τον χρόνο. Εδώ με έναν κόλπο και είναι μέσα στα νεύρα και σου τα κάνει μπαλόνια, όταν έχει τα ρούχα της· με δυο κόλπους, θα ήταν κατευθείαν για το τρελοκομείο.

Βέβαια, αν είχαν περίοδο διαφορετικές μέρες, δεν θα μπορούσε να σου πει «μωρό μου, έχω περίοδο». Θα τάπωνες τη μια τρύπα -να μην έχουμε καμιά μουvοπλημμύρα- και θα μπουκάριζες από την άλλη.

Το καλό, αν είχαν οι γυναίκες δυο κόλπoυς, θα ήταν ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα με το όνομα του παιδιού που θα έφερναν στον κόσμο.

Ειδικά, στην Ελλάδα που πολλά ζευγάρια σκοτώνονται για το όνομα του παιδιού, οι δυο κόλποι θα ήταν η τέλεια λύση. Και η πιο δίκαιη.

Θα συμφωνούσες μαζί της πως, αν το παιδί βγει από τον δεξιό κόλπo θα πάρει το όνομα του πατέρα σου ή της μάνας σου, κι αν βγει από τον αριστερό, θα πάρει το όνομα των γονιών της.

Φυσικά, εσύ θα μπουκάριζες πάντα από δεξιά και θα περίμενε με αγωνία η χαζοβιόλα να δει από ποια τρύπα θα βγει το μωρό.

Η Hazel –που είναι και φοβερή θεογκόμενα- αποκάλυψε στους δαιμόνιους Βρετανούς δημοσιογράφους πως μια εταιρία παραγωγής αισθησιακών ταινιών της προσφέρει 1 εκατομμύριο δολάρια για να γυρίσει πoρνό αλλά αυτή δεν θέλει καθόλου· απλά, έτσι της ήρθε μια μέρα εκεί που τα έξυνε, και αποφάσισε να βγει στην τηλεόραση και να ενημερώσει όλους τους κατοίκους του πλανήτη πως έχει δυο μoυνιά.

Είναι προφανές πως η τσόvτα με τη Hazel έχει γυριστεί ήδη. Όποιος την έχει, παρακαλώ να μου την στείλει. Ευχαριστώ πολύ.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.