Δόξα και τιμή στην Ελληνίδα μάνα
Αγαπητέ πιτσιρίκο, εχτές το απόγευμα, καθώς περπατούσα στον κεντρικό δρόμο της πόλης μου (Μέγαρα), άκουσα την καλύτερη “φοβέρα” που έχω ακούσει ποτέ μου.
Μια μάνα κυνηγούσε το μικρό παιδί της -που έτρεχε μπροστά της- και του φώναζε: “Έλα δω, έλα δω, είναι και οι χρυσαυγίτες εδώ και θα σε φάνε!”. Περιττό να σου πω ότι γελούσα για κάνα δεκάλεπτο μόνος μου όσο το σκεφτόμουν… Δόξα και τιμή στην Ελληνίδα μάνα!
(Όπως έμαθα αργότερα, λίγο πριν είχε προηγηθεί μοτοπορεία χρυσαυγιτών που φώναζαν “αίμα, τιμή, χρυσή αυγή” και άλλα τέτοια συνθήματα ορκ. Κρίμα που έχασα τέτοιο σόου).
Μετά τιμής και αίματος, heil pitsiriko!
Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου
Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.