Μεγάλοι και περήφανοι χορηγοί

Η Procter & Gamble σταμάτησε αμέσως τη χορηγία της στη Βούλα Παπαχρήστου. Οι πολυεθνικές έχουν “αισθήματα” μόνο στις διαφημίσεις. Οι πρωταθλητές ξεχνούν ότι δεν είναι ελεύθεροι άνθρωποι. Οι πρωταθλητές ανήκουν στις πολυεθνικές. Είναι σκλάβοι. Και δεν γίνεται να θαυμάζεις σκλάβους. Εκτός αν είσαι κι εσύ σκλάβος.

Η κυρία Παπαχρήστου, στην προσπάθειά της να δικαιολογηθεί, είπε “Πώς γίνεται να είμαι ρατσίστρια και να έχω Βούλγαρο προπονητή;”. (Ασχολίαστο.)

Θα μπορούσε να πει “Πώς γίνεται να είμαι ρατσίστρια και οι χορηγοί μου να είναι ξένοι;”. Βέβαια, ευτυχώς που δεν το είπε γιατί οι χορηγοί την σούταραν.

Αν και η Χρυσή Αυγή μοιάζει πρόθυμη να γίνει χορηγός της κυρίας Παπαχρήστου. Μένει να δούμε τι θα κάνει η ίδια και τι έμαθε από την περιπέτειά της.

Αν είναι έξυπνη, θα αρνηθεί κάθε στήριξη και σχέση με την Χρυσή Αυγή. Διαφορετικά, η κατρακύλα δεν θα έχει τελειωμό.

Εγώ, πάντως, περιμένω τον πρώτο Έλληνα πρωταθλητή που θα πιαστεί ντοπαρισμένος και θα δηλώσει: “Πώς γίνεται να είμαι ρατσιστής, αφού τα αναβολικά μου είναι από την Κίνα;”.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.