Σεξ στην παραλία


Πολύ τυχερές είναι οι γυναίκες που δεν θα πάνε διακοπές γιατί δεν θα κάνουν σεξ στην παραλία που είναι πηγή μολύνσεων.

Σύμφωνα με τους γυναικολόγους, το σεξ στην παραλία κρύβει άπειρους κινδύνους για τις γυναίκες επειδή λιάζεται το πράμα τους, πυρώνουν, ανάβουν και πάνε και το κάνουν με όποιον βρουν μπροστά τους.

Οπότε, τον Σεπτέμβριο ο άλλος είναι αραχτός στο μπαρ και λέει στους φίλους του πώς φιστίκωνε την Σουζάνα κάτω από το αρμυρίκι και η Σουζάνα είναι ξεβράκωτη με τα πόδια ορθάνοιχτα και τον γυναικολόγο να της σκαλίζει το πράμα.

Μεγάλος κίνδυνος για τις γυναίκες είναι και οι κολπίτιδες από την άμμο και την θάλασσα.

Ένα από τα συμπτώματα της κολπίτιδας είναι η φαγούρα, οπότε η αγοραία φράση «ξύνει τη μoυνάρα της» γίνεται πραγματικότητα.

Αμέσως μετά το μπάνιο, οι γυναίκες πρέπει να αλλάζουν το βρεγμένο μαγιό με ένα στεγνό, για να τις παίρνει μάτι όλη η παραλία.

Αν κάνετε μπάνιο γυμνή, ραντίστε την περιοχή του αιδoίου με κατσαριδοκτόνο, ή βάλτε κάνα φελλό στο πράμα σας για να μην μπουκάρουν τίποτα ζουζούνια.

Προσεκτικοί πρέπει να είναι και οι άντρες που κάνουν σεξ στην παραλία γιατί μπορεί στο πράμα της ερωτικής τους συντρόφου να έχει τρυπώσει κάνα καβούρι, καμιά καραβίδα ή κάνας αστακός και να τους δαγκώσει την τσουτσούνα.

Άνδρες και γυναίκες που κάνουν σεξ στην παραλία πρέπει να βάζουν οπωσδήποτε αντιηλιακό.

Θα κολλήσετε που θα κολλήσετε καμιά σύφιλη, οπότε δεν είναι ανάγκη να πάθετε και εγκαύματα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.