Νέα προνόμια για τους Έλληνες ολυμπιονίκες

Η χρεοκοπία της χώρας έχει προκαλέσει προβλήματα στην απόδοση και τις επιδόσεις των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Τα πολλά μετάλλια του πρόσφατου παρελθόντος μοιάζουν με άπιαστο όνειρο και η Ελλάδα είναι πια ο φτωχός συγγενής.Η πολιτεία και η ΔΟΕ αναζητούν τρόπους να δελεάσουν τους Έλληνες αθλητές, ώστε να βελτιώσουν την απόδοσή τους.

Οι Έλληνες αθλητές δεν έχουν πια τα κίνητρα που είχαν στο παρελθόν, όταν ένα ολυμπιακό μετάλλιο -ή ένα καλό πλασάρισμα- τους εξασφάλιζε μια θέση στο δημόσιο με έναν υψηλό μισθό.

Το κράτος ξέρει πως δεν μπορεί να προσφέρει στους Έλληνες πρωταθλητές τα χρήματα και τα προνόμια που έδινε μέχρι σήμερα, οπότε σκέφτεται να αναπροσαρμόσει τις παροχές στους αθλητές, ώστε να ταιριάζουν με το σύγχρονο πρόσωπο της Ελλάδας.

Στα πλαίσια της αναπροσαρμογής των προνομίων προς τους Έλληνες αθλητές, το κράτος αποφάσισε να προσφέρει στους ολυμπιονίκες μας ένα επίδομα αναπηρίας.

Η αρχή έγινε με τον Ηλία Ηλιάδη, ο οποίος θα επιβραβευτεί για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με ένα επίδομα τυφλότητας.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.