Το προσκλητήριο μου έπεσε απ’ τα χέρια

Was-Jesus-Married-with-ChildrenΣοκ έχει προκαλέσει στον χριστιανικό κόσμο πάπυρος του 4ου αιώνα που περιλαμβάνει τη φράση «ο Ιησούς τους είπε, η γυναίκα μου…».

Πολλοί χριστιανοί έγιναν έξαλλοι με την αποκάλυψη πως ο Χριστός είχε γυναίκα γιατί προτιμούσαν την εκδοχή της επίσημης Εκκλησίας πως ο Χριστός βαρούσε μαλακία μέχρι τα 33.

Η είδηση πως ο Χριστός ήταν παντρεμένος έκανε έξαλλους τους καθολικούς ιερείς που συνειδητοποίησαν πως πιάστηκαν κορόιδα που τόσους αιώνες δεν γαμάνε.

Εντάξει, εκτός από κάτι παιδάκια . Τα αναμεταξύ τους πηδήματα δεν πιάνονται.

Από τον πάπυρο δεν είναι ξεκάθαρο αν σύζυγος του Χριστού ήταν η Μαρία η Μαγδαληνή ή αν ο Χριστός είχε τη Μαγδαληνή μόνο για γκόμενα και πήγε και παντρεύτηκε καμιά άλλη που είχε μεγάλη προίκα, γιατί η Μαγδαληνή δεν είχε βρακί να αλλάξει.

Σύμφωνα με τον πάπυρο, η Παναγία δεν ήθελε τη Μαρία τη Μαγδαληνή για νύφη γιατί ήταν κι αυτή κόρη της αλλά ο Χριστός δεν το ήξερε, οπότε φασωνόταν με την αδερφή του και η Παναγία φοβόταν πως, αν ο Χριστός γκάστρωνε την αδελφή του, θα έβγαινε κάνα μόγγολο.

Πάντως, είναι σημαντικό να μάθουμε ποια στεφανώθηκε ο Χριστός, για να την φωνάζουμε «Θεά!!!».

Από τον πάπυρο προκύπτει πως ο Χριστός δεν πολλαπλασίαζε μόνο τα ψωμιά και τα ψάρια αλλά και τις γυναίκες, οπότε είχε ένα ολόκληρο χαρέμι και την περνούσε σαν πασάς.

Τώρα οι χριστιανοί κρατάνε την ανάσα τους μη βγει κάνας πάπυρος που να γράφει πως ο Χριστός είχε και παιδιά γιατί τον θεό τους-εκτός από μαλάκα- τον προτιμάνε και ανίκανο.

(Να δείτε που στο τέλος τα Θρησκευτικά στο σχολείο θα διδάσκονται μαζί με τη Σεξουαλική Αγωγή.)

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.