Ο Θέμης Μπαλασόπουλος κατονομάζει “πληρωμένους κονδυλοφόρους”

Ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος αναφέρεται σε “πληρωμένους κονδυλοφόρους που έχουν εφτά αργομισθίες”, λέει ότι “δεν μπορεί να γίνει τιμητής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κανένας Παπαχρήστου που έχει εφτά αργομισθίες” και προσθέτει: “Σε 3 θέσεις την είχατε συνάδελφοι: Στην ΚΕΔΕ, στο ΙΤΑ και στην ΕΕΤΑΑ. Και είναι πληρωμένοι κονδυλοφόροι. Εκτελούν αυτήν την στιγμή συμβόλαια. Η δημοσιογράφος στα “Νέα” που έγραψε το άρθρο τη Δευτέρα. Η κυρία Νικολέττα Μουτούση”.

Τι θα γίνει με τους δημοσιογράφους; Θα αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους; Θα καθαρίσουν τον χώρο τους;

Η ΕΣΗΕΑ θα ασχοληθεί με τις καταγγελίες;

Οι δημοσιογράφοι υποστηρίζουν πως δεν πρέπει να τους ταυτίζουμε με τους τηλεδημοσιογράφους· αν και δεν τους ενοχλεί ότι είναι κι αυτοί μέλη της ΕΣΗΕΑ.

Ωραία, αλλά εδώ δεν πρόκειται περί τηλεδημοσιογράφων. Ο κ. Μπαλασόπουλος κατονομάζει δημοσιογράφους εφημερίδων.

Να μη σας ταυτίζουμε με τους τηλεδημοσιογράφους, να μη σας ταυτίζουμε με τους πληρωμένους κονδυλοφόρους, να μη σας ταυτίζουμε με τους δημοσιογράφους που είναι στο payroll πολιτικών, υπουργείων, πρεσβειών κλπ – τους οποίους, βέβαια, κανείς δεν έχει κατονομάσει ακόμα.

Και με ποιον δημοσιογράφο θέλετε να σας ταυτίσουμε; Με την Οριάνα Φαλάτσι;

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.