Το Μνημόνιο είναι η μόνη λύση

Θα πρέπει πια να παραδεχτούμε πως -στην κρίσιμη κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η χώρα- η μόνη λύση είναι το Μνημόνιο. Θα πρέπει να υπακούσουμε σε όλες τις εντολές της Τρόικας και να αποδεχτούμε περαιτέρω μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, ιδιωτικοποιήσεις, και ό,τι άλλο μας ζητήσουν.

Αν θέλουμε η Ελλάδα να συνεχίσει να υπάρχει, θα πρέπει να τα αποδεχτούμε όλα. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Η σωτηρία των τραπεζών προέχει της σωτηρίας της χώρας. Αν δεν σωθούν ο Λάτσης και ο Σάλλας, είμαστε όλοι καταδικασμένοι. Η Ελλάδα θα γυρίσει στο 1850 μ.Χ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα της παλαβής Αριστεράς έχουν σκοπό να μας οδηγήσουν στο χάος. Πρέπει να τα απομονώσουμε.

Αγαπητοί αναγνώστες, όχι δεν τρελάθηκα• απλά, αλλάζω γραμμή. Πάω απέναντι. Δεν κατάλαβα, μόνο ο Ψυχάρης θα αλλάζει γραμμή και από κάργα μνημονιακός θα γίνεται ο Λεωνίδας στις Θερμοπύλες; Αού! Αού! Αού!

Στο κάτω-κάτω, τώρα που ο Σταύρος Ψυχάρης θα πάει στο Σύνταγμα να πλακώνεται με τα ΜΑΤ για να ανατρέψει το Μνημόνιο, δεν θα φαίνεται η δική μου απουσία από τους λαϊκούς αγώνες. Θα καλύψει το κενό μου ο Σταύρος.

Σταύρο, μην ξεχάσεις τα Riopan για τα ασφυξιογόνα. Αν θέλεις, μπορώ να σου δώσω τα δικά μου. Τρία κουτιά έχω.

Οπωσδήποτε, η κωλοτούμπα Ψυχάρη –που έχει μετατρέψει εσχάτως το «Βήμα» σε αντιμνημονιακό έντυπο- είναι η πιο μεγαλοπρεπής κωλοτούμπα εκδοτικού συγκροτήματος τα τελευταία χρόνια. Φάνηκε κι ο ποπός του.

Οι καθεστωτικοί εκδότες, αν δεν πάρουν το δάνειο από τις τράπεζες, γίνονται Τσε Γκεβάρα.

Βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την «Ελευθεροτυπία» που –επειδή δεν έπαιρνε το δάνειο από την τράπεζα- έμοιαζε στα τελευταία της με αναρχικό φυλλάδιο των Εξαρχείων. Και κάποιοι ανόητοι ξέχασαν αμέσως το παρελθόν των εκδοτών της.

Ευτυχώς που έκλεισε η «Ελευθεροτυπία» γιατί, αν δεν είχε κλείσει η «Ελευθεροτυπία», ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν ακόμα στο 4%.

Είναι υπέροχο να βλέπεις τον Ψυχάρη να έχει μετατραπεί σε γελωτοποιό του έθνους.

Είναι υπέροχο να βλέπεις μεγαλοεκδότες, εθνικούς εργολάβους και εφοπλιστές να πέφτουν.

Αλλά είναι θλιβερό ότι αυτό οφείλεται στην Τρόικα.

Θα έπρεπε να τους έχουμε ρίξει εμείς. Συνειδητά.

Τότε μόνο θα είχε αξία.

(Γράφω επί χρόνια «Μην αγοράζετε τις εφημερίδες τους» αλλά υπάρχουν ακόμα και σήμερα ζώα που την βρίσκουν με το «Βήμα» και την «Καθημερινή». Βέβαια, πρέπει να έχουν τις εφημερίδες τους και οι σκλάβοι. Κάτι πρέπει να διαβάζουν κι αυτοί.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.