Εκτός νόμου

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος -που πριν από είκοσι ημέρες έκανε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Βουλής, λέγοντας “δεν είναι της μόδας ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι της μόδας η Χρυσή Αυγή”- δήλωσε πως σκοπεύει να αναλάβει πρωτοβουλία από την επόμενη Δευτέρα, ώστε να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Προφανώς, στον κ. Βενιζέλο δεν αρέσει η μόδα.

Η Χρυσή Αυγή, από τη μεριά της, ζητάει να τεθεί εκτός νόμου το ΠΑΣΟΚ “το κόμμα της μίζας, της απάτης και της διαφθοράς”.

Δεν υπάρχει λόγος να τεθεί εκτός νόμου, ούτε η Χρυσή Αυγή, ούτε το ΠΑΣΟΚ.

Η Χρυσή Αυγή και το ΠΑΣΟΚ είναι ήδη εκτός νόμου.

Όλη η χώρα είναι εκτός νόμου. Εδώ και πολύ καιρό.

Και αυτό το πληρώνουμε ήδη και θα το πληρώσουμε ακόμα πιο ακριβά.

Πρέπει η Ελλάδα να βρεθεί σύντομα εντός νόμου.

Να γίνει της μόδας η Δικαιοσύνη.

(Αν ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη για τα δεκάδες εγκλήματά του σε βάρος της χώρας και των πολιτών, η Χρυσή Αυγή δεν θα ήταν σήμερα στην Βουλή. Τώρα, μετά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος προσπαθεί να διασωθεί δια της επίθεσης στην Χρυσή Αυγή. “Αυτοί είναι φασίστες, άρα εγώ είμαι δημοκράτης”. “Αυτοί είναι παράνομοι, άρα εγώ είμαι νομοταγής”. Να γιατί είναι απόλυτα συστημική η Χρυσή Αυγή και το τέλειο κόλπο για να “νομιμοποιεί” -δια της δικής της παρανομίας- όλους εκείνους που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία και το Μνημόνιο, και συνεχίζουν σήμερα να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να ξεσκίζουν ανενόχλητοι ό,τι απέμεινε από την Ελλάδα, ενώ, ταυτόχρονα, η ατιμωρησία αυτών “νομιμοποιεί” την Χρυσή Αυγή. Οι Έλληνες πολίτες ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ειδικά, αυτοί που ψήφισαν τον Βενιζέλο.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.