Γεννήσαμε και στο Aberdeen!

Greetings Pitsirιko from Aberdeen. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαρούμενος, ευτυχισμένος, ανακουφισμένος (και δεν ξέρω τι άλλο) είμαι/νοιώθω. Να μην στα πολυλογώ: Προχτές Παρασκευή 28/12/12 στις 22:14 γεννήθηκε η κόρη μου, ύστερα από δύσκολη σχετικά γέννα και το όνομά της είναι Artemis Sofia.

Σου στέλνω μερικές φωτογραφίες που έβγαλα λίγα λεπτά μετά τη γέννα (μοναδική εμπειρία ο τοκετός αλλά θέλει δυνατό στομάχι) μαζί με την ευτυχισμένη/εξουθενωμένη μαμά της.

Απλά, μόνο ήθελα να μοιραστώ την χαρά μου και να ανταποδώσω έστω και με αυτόν τον τρόπο την καλοπροαίρετη συντροφιά που μας κρατάς όλα αυτά τα χρόνια.

Με Εκτίμηση

Selfexiled Mexican

Υ.Γ. Τις ευχές μου για ένα δημιουργικό & εποικοδομητικό νέο έτος.

(Αγαπητέ φίλε, να σας ζήσει. Γερή και δίκαιη να είναι. Τις ευχές μου και στη σύζυγό σας. Μα διάβαζα τα άπειρα μέιλ που μου έχουν στείλει οι φίλοι αναγνώστες που είναι στο εξωτερικό και αναρωτιόμουν “μα τι κάνουν αυτοί οι Έλληνες εκεί στα ξένα; Πολλή ανάλυση πέφτει. Κάνα κουτσουβελάκι δεν θα κάνουν; Τι να την κάνεις τη ζωή χωρίς μωρουδέλια;”. Άντε, να γεννοβολάνε αβέρτα οι Έλληνες μετανάστες να κατακτήσουμε τον κόσμο. Καλή χρονιά και στους τρεις σας! Την αγάπη μου! Καλή πατρίδα!)



Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.