Ανθρώπινη αλυσίδα στην Ιεράπετρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας στο σχέδιο Αθηνά

Ιεράπετρα, 28/02/2013
«Σχηματισμός ανθρώπινης αλυσίδας ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο σχέδιο ΑΘΗΝΑ και στο κλείσιμο του νοσοκομείου Ιεράπετρας».

Παράλληλα με τις κινητοποιήσεις πολλών φοιτητών στην Αθήνα, σήμερα Πέμπτη 28/02/2013, με πρωτοβουλία των φοιτητών του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης (Μάρκετινγκ) Ιεράπετρας στις 14:00 το μεσημέρι, σχηματίστηκε ανθρώπινη αλυσίδα, από πλήθος φοιτητών, μαθητών και πολιτών, περικυκλώνοντας το κτίριο του ΤΕΙ και καταλήγοντας μέχρι το Νοσοκομείο Ιεράπετρας, μια απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου. Έπειτα, η αλυσίδα συνέχισε την πορεία της και τερμάτισε στο Δημαρχείο της πόλης. Εκατοντάδες κόσμου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας δείχνοντας καθαρά ότι η Ιεράπετρα είναι μαζί μας και δεν θα επιτρέψει αυτή την αδικία!

«Ήταν καθήκον μας να αγωνιστούμε για τον τίτλο σπουδών μας, που αυτή τη στιγμή μας τον καταργούν καθώς και για το αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα στην υγεία.

Δε μένουμε με σταυρωμένα χέρια! Παλεύουμε για αυτά που δικαιούμαστε! Δε θα αφήσουμε να καταργηθεί το ΤΕΙ, δε θα αφήσουμε να κλείσει το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

Είμαστε περήφανοι που σήμερα καταφέραμε να ενώσουμε τα χέρια μας και να πολεμήσουμε για το μέλλον μας.»

Οι φοιτητές του Τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης Ιεράπετρας, για την πρωτοβουλία SAVE MARKETING IN GREECE!

(Για τους πολλούς φίλους φοιτητές που μου γράφουν για το σχέδιο Αθηνά και ζητούν συμπαράσταση, επιμένω πως οι σπουδές τους και οι ζωές τους είναι στα δικά τους χέρια: Η γενιά του μουτζούρη)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.