Ο Στυλιανός Παττακός καταγγέλλει τον πιτσιρίκο

“Αναγιγνώσκω εις το Διαδίκτυον τας αηδίας του αισχρού μπλόγκερ Πιτσιρίκου και φρίττω με την ιδέαν πως αυτό το κομμουνιστικόν υποκείμενον κυκλοφορεί ελεύθερον. Κατά την Επανάστασιν, ούτο θα ήτο αδύνατον. Θα είχε συλληφθεί πάραυτα και θα είχε παραπεμφθεί δια αναμόρφωσιν.Ο άνθρωπος είναι ένα πολύ περίεργον ον, σε όλους τους χώρους και τόπους της Γης. Ιδιαιτέρως, όμως, ο Πιτσιρίκος είναι λίγο πιο περίεργος διότι του αρέσει πάρα πολύ η άκρατος ελευθερία της έκφρασης.

Κι όπως θα έλεγε και ο αδερφός μου Γεώργιος Παπαδόπουλος –ο οποίος επληρώνετο κρυφά από την CIA από το 1952 και εμάς δεν μας έδιδεν ούτε δολάριον- η χώρα διέρχεται μια κρίσιν εδώ και τρεις χιλιάδες χρόνια, και ο Πιτσιρίκος έχει μιαν αναρχικήν αντίληψιν που δημιουργεί τον έσχατον κίνδυνον να αλωθεί η χώρα και το Facebook από τον κομμουνισμόν.

Ο Πιτσιρίκος δεν έχει ελληνικήν αντίληψιν και αγωγήν, γιατί οι Έλληνες δεν είναι ποτέ ευεπίφοροι προς τον κομμουνισμόν και ο κομμουνισμός δεν δύναται να έχει κανένα σημείον κοινόν με τον ελληνοχριστιανισμόν, τον χαφιεδισμόν και τον άκρατον ραγιαδισμόν που αποτελούν την βάσιν της διαπαιδαγωγήσεως των Ελλήνων κατά τον δρόμον της Ιστορίας των.

Ευρισκόμεθα προ ενός ασθενούς, του Πιτσιρίκου, τον οποίον πρέπει να βάλουμε εις τον γύψον.

Εν κατακλείδι, ο Πιτσιρίκος είναι χίπης. Εγώ θα τον εκούρευα.”

(Ευχαριστώ τον κύριο Παττακό για όσα έγραψε για εμένα. Είναι μεγάλη μου τιμή. Αν είναι να γράφουν για σένα φασίστες, να γράφουν οι κορυφαίοι. Όχι τα λιμά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.