Προχωράει το κυβερνητικό έργο

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Αντώνης Σαμαράς δεν προτίθεται να κάνει άμεσα αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, αφού τη χώρα την κυβερνάει η Τρόικα –που δεν αλλάζει με τίποτα- και οι υπουργοί της κυβέρνησης είναι εντελώς διακοσμητικοί, οπότε δεν υπάρχει λόγος να τους αλλάξει.



Πάντως, ο Αντώνης Σαμαράς θα συστήσει θέσεις αναπληρωτών υπουργών και μία θέση υφυπουργού στα υπουργεία, μάλλον για να βολέψει μερικούς από τους δημοσίους υπαλλήλους που θα απολυθούν.

Η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά οφείλεται στο ότι πρέπει να δείξει ότι κάτι κάνει, και, επειδή δεν κάνει τίποτα και γελάει ο κόσμος με τις ανοησίες που λέει, θα βάλει αναπληρωτές υπουργούς στα υπουργεία, για να προσεύχονται στο Θεό, ώστε να έρθουν νέες θέσεις εργασίας και η ανάπτυξη.

Βενιζέλος και Κουβέλης κάνουν πως γκρινιάζουν επειδή δεν τους ενημέρωσε ο Σαμαράς γι’ αυτές τις κοσμογονικές αλλαγές αλλά ξέρουν πως δεν τους παίρνει για διαφωνίες, αφού, όταν γίνουν εκλογές, δεν θα βρουν ούτε την ψήφο τους.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.