Έχει και τα καλά της η κρίση

Πιτσιρίκο γεια. Πήγα χτες σε κάτι γενέθλια και επιτέλους δεν έψαχνα όλη μέρα να πάρω δώρο σε έναν φίλο μου που γιόρταζε, γιατί απλά δεν είχα λεφτά.

Επίσης, ουδείς άλλος πήρε δώρο και δεν είχαμε αυτόν τον κακό χαμό για το ποιος πήρε το καλύτερο ή το ποιο ακριβό.

Πήγαμε σε ένα μπαράκι και ο καθένας πλήρωσε τα δικά του, ούτε να ανοίγει μπουκάλια ο εορτάζων, ούτε σαμπάνιες, ούτε τίποτα, έτσι όπως πρέπει δηλαδή.

Όχι που μαζεύαμε λεφτά 2 μήνες πριν την γιορτή μας, για να κεράσουμε.

Περάσαμε πολύ ωραία, χαβαλεδιάσαμε και δεν χαλάσαμε μια περιουσία, έχει και τα καλά της η κρίση!

(Αγαπητέ φίλε, έτσι ακριβώς. Αν και μου άρεσε παλιότερα που, όταν γιόρταζε ένας φίλος, πηγαίναμε στα στριπτιζάδικα και ερχόταν η κοπέλα και καθόταν στα πόδια μου να ξεκουραστεί. Εγώ, όταν γιορτάζει πια κάνας φίλος, του λέω “δεν πιστεύω να περίμενες και δώρο παλιομαλάκα, άχρηστε”. Να δείτε που σε λίγο θα ντρέπεσαι να κάνεις δώρο στο φίλο σου, για να μην παρεξηγηθεί επειδή αυτός δεν μπορεί να σου κάνει δώρο. Ευρώπη γίναμε.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.