Καταστράφηκα

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, είμαι ένα βήμα πριν την πτώχευση. Ο τράγος που αγόρασα αρνείται να κουτουπώσει τις γίδες. Μετά τις πρώτες τριακόσιες σταμάτησε. Δεν ξέρω τι του συμβαίνει. Μπορεί να τον έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση. Βλέπω την επένδυσή μου να καταρρέει και τα σχέδια μου για ανάπτυξη να πέφτουν στο κενό. Επίσης, έχω και τους συγχωριανούς που με κοροϊδεύουν για τον τράγο μου.

Χτες μου έφεραν αυτή την ωραία γίδα που βλέπετε στο βίντεο. Τρεις ώρες παρακαλούσα τον τράγο μου να την φιστικώσει.

Σήμερα θα του φέρω ψυχολόγο.

Αν δεν ξαναγίνει ντούρος, θα τον κάνω σούπα. Μου έχει στοιχίσει μια περιουσία σε σανό.

Με πήρε στο λαιμό του ο Αντώνης Σαμαράς που έλεγε πως η Ελλάδα είναι ιδανική για επενδύσεις.

(Εν τω μεταξύ, είναι απίστευτο πόσοι φίλοι αναγνώστες μου έχουν στείλει φωτογραφίες με την πινακίδα για τον τράγο, πριν γίνει η διόρθωση. Τους ευχαριστώ. Πάντως, μετά την αφλογιστία του τράγου μου, άλλαξα γνώμη για εκείνον τον κτηνοτρόφο στο Αγρίνιο που πηδούσε τις προβατίνες του: “Στάσου, σανός!”.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.