Λίγες σκέψεις

Επειδή έλειπα από το πρωί και πριν από λίγο ενημερώθηκα για τα γεγονότα, θα εκφράσω εδώ λίγες σκέψεις. Όπως λέει ένα γνωμικό, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Ομοίως η Χρυσή Αυγή από την γέννηση της κάπου την δεκαετία του ’80, είχε δείξει το ποιόν της. Μια παραστρατιωτική, εγκληματική οργάνωση, με φιλοναζιστικά – φασιστικά ιδεώδη, απαρτιζόμενη από νοσταλγούς του Μεταξά και των μετέπειτα Συνταγματαρχών.

Όμως το σύστημα όχι μόνο δεν τους καταδίκασε, αλλά κρυφά τους στήριξε και τους χρηματοδότησε.

Τους ανέχτηκε ενώ έχουν διαρρεύσει έγγραφα της Wikileaks που δείχνουν πως το μόρφωμα του Μιχαλιολιάκου χρηματοδοτούνταν από την ΕΥΠ ήδη από την δεκαετία του ’80.

Όμως η Χρυσή Αυγή αν και γνωστή για το εγκληματικό της έργο, κυκλοφορούσε ελεύθερη. Κανένας δικαστής δεν την δίκασε και κανένα δικαστήριο δεν την καταδίκασε.

Όλα αυτά μέχρι που φτάνουμε στο 2009 όπου μια χώρα με πρωτοφανείς προδοτικές πολιτικές πράξεις έρχεται αντιμέτωπη με την εξαθλίωση, την πείνα και την ανέχεια. Και προπαντός με την υποδούλωση.

Οι Έλληνες σιγά σιγά ξυπνάνε από το λήθαργο και συνειδητοποιούν πως όλα αυτά τα σκατά που ψήφιζαν επί 30 χρόνια, μαζεύτηκαν στην πόρτα τους και απειλούν να τους εξαφανίσουν.

Έτσι για ακόμα μια φορά επιτρέπουν στα πιο ταπεινά και αφελή κριτήρια τους να στηρίξουν ένα κόμμα μιας οργάνωσης που κηρύττει το μίσος και την μισαλλοδοξία μα ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ μιλάει με τα λόγια της οργής.

Γνωστός ο ελληνικός λαός για τις ψευδαισθήσεις του όσο και για τα ολέθρια ελαττώματα του που τον απειλούν εμφανώς με την απόλυτη καταστροφή.

Ακόμα και τότε όμως για τη δικαιοσύνη, η Χρυσή Αυγή παραμένει μια νόμιμη οργάνωση κι ας πέφτουν βροχή τα χαστούκια, κι ας είναι καθημερινές οι επιθέσεις στους λαθρομετανάστες, προπαντός σε αυτούς που δεν έχουν φταίξει απολύτως σε τίποτα.

Τους λαθρομετανάστες που μας κουβαλήθηκαν εδώ, χωρίς κανένα ελέγχο, κανένα μέτρο και με την κυβέρνηση να βάζει στη τσέπη της αμέτρητα κονδύλια από την Ε.Ε για να καταστεί η Ελλάδα η “χωματερή ανθρωπίνων ψυχών”.

Τους λαθρομετανάστες που έρχονται για ένα καλύτερο αύριο εδώ και αντιμετωπίζουν τον ρατσισμό μας αλλά και εμείς αντιμετωπίζουμε την βαναυσότητα τους.

Σωρεία επιθέσεων λαθρομεταναστών σε ηλικιωμένους , βιασμούς, επιθέσεις, δολοφονίες.

Κανείς δε συγκινείται. Η κυβέρνηση κάνει την δουλειά της και η αριστερά παραμένει χαμένη στον κόσμο των ιδεών της.

Ήταν πολύ εύκολο να κερδίσει δύναμη η χρυσή αυγή. Άλλωστε πέρα από τους αδύναμους, ελληνάρες, αμόρφωτοι και κομπλεξικοί, δυστυχώς κυκλοφορούν πολλοί.

Η Χρυσή Αυγή από τότε κέρδιζε συνεχώς έδαφος. Μέχρι που κάποια στιγμή αυτοί που την στήριζαν και την ανέχονταν, τρομοκρατούνται από την άνοδο της.

Σύντομα θα έχουμε δημοτικές εκλογές, κάποια στιγμή, αν μας αφήσουν οι ξένοι και εγχώριοι δανειστές μας και βουλευτικές.

Τι θα γινόταν αν το δεκανίκι κλωτσούσε αυτόν που μέχρι πρότινος στήριζε;

Με αφορμή λοιπόν την δολοφονία του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα, η κυβέρνηση και η δικαστική εξουσία, αποφασίζουν να κάνουν ό,τι επιμελώς ξεχνούσαν τις προηγούμενες δεκαετίες. Να φέρουν την χρυσή αυγή ενώπιον της δικαιοσύνης ως κοινούς εγκληματίες. Τώρα.

Λυπάμαι παιδιά αλλά εγώ δεν χαίρομαι με αυτό που έγινε σήμερα. Όχι γιατί στηρίζω χρυσή αυγή, αλλά γιατί το αυτονόητο έπρεπε να γίνει πριν από πολύ καιρό.

Κάτι άλλο ετοιμάζουν οι κύριοι και την ώρα που εμείς ασχολούμαστε με τις συλλήψεις , αυτοί περνάνε στη βουλή με ανύπαρκτη παρουσία βουλευτών, εξοντωτικά νομοσχέδια.

Αύριο θα ξημερώσει μια καινούργια μέρα, άλλα μάντεψε. Η ζωή σου δεν θα είναι καλύτερη. Η Ελλάδα θα συνεχίσει να παραπαίει και εσύ θα συνεχίσεις να εξαθλιώνεσαι.

Εγώ θα ικανοποιηθώ μόνο όταν καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, μαζί με την χρυσή αυγή και όλα τα υπόλοιπα κόμματα.

Εγώ θα ικανοποιηθώ μόνο όταν δω την παραδειγματική τιμωρία των προδοτών.

Μα πάνω από όλα θα νιώσω αισιοδοξία για το μέλλον, αν όλοι εμείς αλλάξουμε νοοτροπία και στείλουμε όλα τα τσουτσέκια εκεί που πρέπει. Στα σπίτια τους.

Μέχρι τότε θα ζω στη καλύτερη ιστορικά περίοδο, δώρο της μεταπολίτευσης στους έλληνες: Το γκρέμισμα των ψευδαισθήσεων τους.

(Αγαπητή φίλη, οι ψευδαισθήσεις των Ελλήνων γκρεμίζονται αλλά ακόμα κάνουν τους ανήξερους. Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.