Άδωνις

Παρακολουθώ -με πλήξη- την κόντρα του ΣΥΡΙΖΑ με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για τα φάρμακα. Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι υπουργός Υγείας και από τις «αποφάσεις» του εξαρτάται η υγεία μεγάλου μέρους του πληθυσμού της χώρας. Και ας τελειώσουμε εδώ.

Στην χρεοκοπημένη Ελλάδα του 2013, ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο υπουργός Υγείας.

Δηλαδή, το έχουμε κλείσει το μαγαζί. Έχουμε βάλει λουκέτο.

Πριν από δυο εβδομάδες, ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόταση μομφής εναντίον της κυβέρνησης και –στο κάλεσμα που έκανε- δεν μαζεύτηκαν έξω από τη Βουλή ούτε πέντε χιλιάδες πολίτες.

Το έχουμε κλείσει το μαγαζί.

Η τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη στη θέση του υπουργού Υγείας στέλνει μόνο ένα μήνυμα στους πολίτες: κάντε ιδιωτική ασφάλιση.

Όποιος δεν έχει χρήματα για ιδιωτική ασφάλιση, ας κάνει την προσευχή του.

Δεν θα αλλάξει τίποτα με την προσευχή αλλά θα νομίσει πως κάτι έκανε.

Προσπάθησε να σκεφτείς μια πολιτισμένη χώρα του κόσμου που θα είχε για υπουργό Υγείας τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Δεν θα βρεις. Θα είχαν ξεσηκωθεί οι γιατροί αμέσως.

Στην Ελλάδα, ποιοι γιατροί να ξεσηκωθούν εναντίον του Άδωνι; Αυτοί που τόσα χρόνια ήταν πρώτο τραπέζι στον Νότη και στο Δεσποινάκι;

Στη χώρα που είναι υπουργός Υγείας ο Άδωνις Γεωργιάδης και δεν έχουν ξεσηκωθεί και οι πέτρες, δεν δικαιούσαι να πιστεύεις ότι αξίζεις κάτι καλύτερο.

Σου αξίζει ο Άδωνις.

Να τον χαίρεσαι.

Σου εύχομαι να γίνει και πρωθυπουργός.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.