Θύμα απαγωγής ο Χριστόδουλος Ξηρός

Προβληματισμό προκαλεί στην Ελληνική Αστυνομία η εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού. Η αντιτρομοκρατική έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό αλλά, επειδή δεν βλέπουν πουθενά τον Χριστόδουλο Ξηρό, οι αστυνομικοί κυνηγιούνται μεταξύ τους και παίζουν κρυφτό και τα μήλα.

Κάποιοι ρομαντικοί αστυνομικοί δήλωσαν πως μπορεί ο Χριστόδουλος Ξηρός να χτύπησε κάνα τρελό γκομενάκι, να καψουρεύτηκε και να ζει τώρα τον ερωτά του πίσω από τις καλαμιές.

Εν τω μεταξύ, υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας εκφράζουν την ανησυχία τους επειδή δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν κάποιον που να είδε τον Χριστόδουλο Ξηρό λίγο πριν εξαφανιστεί.

Δεν αποκλείεται μάλιστα το ενδεχόμενο ο Χριστόδουλος Ξηρός να έχει πέσει θύμα απαγωγής ή ακόμα και να έχει εκτελεστεί.

Πιθανοί απαγωγείς του Χριστόδουλου Ξηρού φέρονται να είναι Έλληνες ολιγάρχες που επιθυμούν να μάθουν αν κρυβόταν κάποιος πίσω από την επιλογή των στόχων της 17Ν.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.