Πρόσκληση Στουρνάρα σε Ξηρό και Μαζιώτη

Σύμφωνα με αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής, οι εγχώριες τρομοκρατικές οργανώσεις διαθέτουν πάνω από δέκα εκατομμύρια ευρώ που προορίζονται για αγορά όπλων και πυρομαχικών. Τα χρήματα προέρχονται, κυρίως, από ληστείες και δεν άφησαν αδιάφορο τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Ο κ. Στουρνάρας παρατήρησε πως η κρατική τρομοκρατία δεν μπορεί να μαζέψει χρήματα αλλά η ατομική τρομοκρατία τα πάει πολύ καλά οικονομικά, αποδεικνύοντας για ακόμα φορά την υπεροχή του ιδιωτικού τομέα έναντι του δημοσίου.

Ελλείψει γραφείου Τύπου και τμήματος επενδύσεων από πλευράς των τρομοκρατών, ο κ. Στουρνάρας απευθύνθηκε δημόσια στον Χριστόδουλο Ξηρό και τον Νίκο Μαζιώτη και τους κάλεσε να επενδύσουν τα χρήματα στην Ελλάδα.

Ο κ. Στουρνάρας τόνισε πως είναι σημαντικό τα χρήματα των τρομοκρατών να πέσουν στην νεκρή ελληνική αγορά, ενώ συμπλήρωσε πως, ακόμα και αν οι τρομοκράτες δεν θέλουν να επενδύσουν στο real estate ή στην παροχή υπηρεσιών, είναι σημαντικό να αγοράσουν όπλα και πυρομαχικά από την Ελλάδα και όχι από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με τον κ. Στουρνάρα, η ελληνική αγορά όπλων και δυναμίτη είναι πολύ πεσμένη και χρειάζεται τόνωση για να μην χαθούν και άλλες θέσεις εργασίας.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.