Χρόνια πολλά Αντώνη Σαμαρά!

Αγαπητέ Αντώνη, χρόνια πολλά για την ονομαστική σου εορτή. Αντώνη, με συγκίνησες αρκετές φορές της τελευταίες ημέρες. Με συγκίνησες όταν είπες πως η Ελλάδα έχασε βιοτικό επίπεδο που δεν έχει χάσει κανένας λαός και το έκανε συντονισμένα με την βοήθεια της Ευρώπης. Ήταν μεγάλη κουβέντα αυτή, Αντώνη. Μπράβο σου που ευχαρίστησες την Ευρωπαϊκή Ένωση που μας βοήθησε να χάσουμε βιοτικό επίπεδο. Ήταν ένα βάρος για όλους μας το βιοτικό επίπεδο.

Αντώνη, με συγκίνησες πολύ, όταν στο Στρασβούργο είπες “we delivered”. Βρε μπαγάσα, από το στόμα μου το πήρες. Αλλά ήταν λογικό αφού εσύ είχες και πιτσαρία που έσκιζε στις ΗΠΑ, οπότε θα έχεις κάνει και delivery. Τελικά, Αντώνη, αυτό είσαι: delivery boy.

Αλλά, Αντώνη μου, εκεί που με τρέλανες, ήταν όταν απάντησες στον Nigel Farage και τους άλλους ευρωβουλευτές που τόλμησαν να σου επιτεθούν και να σε αμφισβητήσουν.

Τι; Δεν τους απάντησες; Δεν είπες τίποτα;

Δεν πειράζει, Αντώνη. Θα τους τιμωρήσει ο Θεός. Που είναι φίλος σου.

Χρόνια πολλά!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.