Υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ έχει ερωτική σχέση με μέλος της Χρυσής Αυγής

Σαν να μην έφταναν οι αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ οι υποψηφιότητες του Οδυσσέα Βουδούρη στην περιφέρεια Πελοποννήσου και του Θεόδωρου Καρυπίδη στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, πρόβλημα έχει προκύψει και με έναν ακόμα υποψήφιο περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν στις περιπτώσεις του κ. Βουδούρη και του κ. Καρυπίδη οι αντιδράσεις προέρχονται εξαιτίας της διαφοροποίησής τους από τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ, στην περίπτωση του υποψήφιου περιφερειάρχη –που το όνομά του δεν έχει δοθεί ακόμα στην δημοσιότητα- το πρόβλημα είναι ερωτικής φύσεως.

Ο εν λόγω υποψήφιος περιφερειάρχης έχει ερωτική σχέση με μοντέλο που σήμερα είναι μέλος της Χρυσής Αυγής, ενώ ήταν υποψήφια σε συνδυασμό της Νέας Δημοκρατίας στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στην Κουμουνδούρου που, αν και έπαθε μεγάλη νίλα με την περίπτωση του Πέτρου Τατσόπουλου, δεν λέει να βάλει μυαλό και συνεχίζει να κατεβάζει για υποψηφίους στις εκλογές όποιους τυχαίνει να περνάνε έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης κλήθηκε σε απολογία από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσε πως έχει μόνο σεξουαλική σχέση με την πανέμορφη χρυσαυγίτισσα.

Όπως τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης, η χρυσαυγίτισσα καλλονή του ξυπνάει το κτήνος μέσα του και κάθε φορά που την βάζει κάτω και της πετάει τα μάτια έξω την βλέπει σαν αξιωματικό των Ες Ες και θέλει να την πονέσει για να την εκδικηθεί για το Ολοκαύτωμα.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ είπε στα στελέχη του κόμματος πως μαστιγώνει ανελέητα την ζουμερή χρυσαυγίτισσα και την αναγκάζει να φωνάζει «Ζήτω το ΕΑΜ».

Οι εξηγήσεις του υποψήφιου περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ για την σχέση του με την χρυσαυγίτισσα κρεβατογεμίστρα έχουν προβληματίσει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επειδή φοβούνται πως, αν του αφαιρέσουν την υποψηφιότητα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατηγορηθεί πως προσπαθεί να κάνει κουμάντο και στα αισθηματικά των άλλων.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.