Το Κόμμα της Τρόικα μου έκανε πρόταση συνεργασίας


Διαμορφώνουμε εκ νέου την Ευρώπη.

Επινοούμε εκ νέου τη Δημοκρατία.

Βρυξέλλες, 25 Απριλίου 2014

Αξιότιμε Kύριε Πιτσιρίκο,

Με την παρούσα θα θέλαμε να σας κάνουμε μια ιδιαίτερα συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας.

Όπως ήδη ίσως γνωρίζετε από τα δημοσιεύματα στον εγχώριο και διεθνή τύπο, οι επίσημες δημοσκοπήσεις για το Κόμμα της Τρόικα, που θα λάβει μέρος στις Ευρωεκλογές, είναι ενδεικτικές για την επερχόμενη σαρωτική μας νίκη.

Ειδικά σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, η πρόθεση ψήφου αγγίζει ήδη το συμβολικό ποσοστό του 69%. Οι Ελληνες, για μια ακόμη φορά, περνούν έμπρακτα το μήνυμα της βαθιάς ικανοποίησης που νιώθουν ύστερα από 4 χρόνια διάσωσης.

Καθώς πλησιάζουν οι εκλογές, τα ποσοστά αναμένεται να αυξηθούν επικίνδυνα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πόλωση στην ελληνική κοινωνία, με κύριο αίτημα την κατοχύρωση της αποκλειστικότητας του ενδιαφέροντός μας προς την Ελλάδα.

Όπως όμως γνωρίζετε, το έργο μας είναι πολυποίκιλο και πολυεπίπεδο και είναι αδύνατο, αλλά κυρίως ασύμφορο, να επικεντρωθεί αποκλειστικά και μόνο σε μια μικρή χώρα της υφηλίου.

Θα θέλαμε λοιπόν, προκειμένου να μπορέσουμε να διαχειριστούμε επιτυχώς τις έκρρυθμες εκδηλώσεις λατρείας που αναμένεται να ακολουθήσουν, να σας προτείνουμε τη θέση του εκπροσώπου τύπου του Κόμματος της Τρόικα στην Ελλάδα.

Θεωρούμε ότι πληροίτε όλα τα απαιτούμενα προσόντα για την εξημέρωση του άγριου πλήθους και πιστεύουμε ότι, αν και έχετε καταφερθεί εναντίον των ανθρώπων μας ουκ ολίγες φορές κατά το παρελθόν, κατα βάθος μας λατρεύετε, όπως εξάλλου και η πλειοψηφία των Ελλήνων.

Θεωρώντας ότι θα αποδεχτείτε αυτή την τιμητική θέση, θα θέλαμε να σας καλέσουμε στις Βρυξέλλες για να συζητήσουμε από κοντά τις λεπτομέρειες της αποστολής σας.

Ήδη οι άνθρωποί μας θα βρίσκονται σε προγραμματισμένη περιοδεία την επόμενη βδομάδα στην Ελλάδα και θα επιδιώξουν μια πρώτη συνάντηση μαζί σας.

Σας γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι θα έχετε όλα τα απαραίτητα εργαλεία και αξεσουάρ υποστήριξης καθώς και την αμέριστη στήριξη όλων μας για την εκπλήρωση του δύκολου έργου σας.

Μάλιστα, μιας και πολιτική άνευ σακιδίου δεν νοείται πλέον στην Ελλάδα, αποφασίσαμε ομόφωνα να σας εφοδιάσουμε με ένα ταγάρι, που είναι και πιο κοντά στην ελληνική παράδοση, για τις απαραίτητες περιοδείες σας ανά την αποικία.

Ευελπιστούμε στη θετική σας απάντηση προκειμένου να σώσουμε απο κοινού την Ελλάδα από τους Έλληνες!

Με εκτίμηση,

Το Κόμμα της Τρόικα

Υ.Γ. Μια σουίτα στο ξενοδοχείο CONRAND των Βρυξελλών καθώς και ένα πλουσιοπάροχο γεύμα με τον Πρόεδρο, τους Αντιπροέδρους και τους διάφορους Γραμματείς και Φαρισαίους του Κόμματος ετοιμάζονται για την υποδοχή σας. Ήδη επικρατεί εσωτερική αναστάτωση στο κόμμα, καθώς όλα τα στελέχη ανυπομονούν να γνωρίσουν από κοντά τον φτωχό πλην τίμιο μπλόγκερ που έχει ταράξει τα νερά της λιμνάζουσας ελληνικής δημοσιογραφίας. Η ίδια η κυρία Κριστίν Λαγκάρντ, κρυφή θαυμάστριά σας επί σειρά ετών, εξέφρασε την επιθυμία να σας συναντήσει ιδιαιτέρως για να σας εκφράσει τη λατρεία της, να σας ζητήσει προσωπικά ένα αυτόγραφο και ό,τι άλλο προκύψει.

(Αγαπητό Κόμμα της Τρόικα, με τιμά η πρότασή σας και την αποδέχομαι αμέσως. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για εμένα από το να είμαι ο εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος της Τρόικα στην Ελλάδα. Ανυπομονώ να σας γνωρίσω από κοντά στις Βρυξέλλες. Ιδιαίτερα, ανυπομονώ να γνωρίσω την κυρία Κριστίν Λαγκάρντ. Και ό,τι ήθελε προκύψει.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.