“Τα μιλήσαμε, τα συμφωνήσαμε”

Αγαπητέ Πιτσιρίκο, ενόψει της διακοπής των εργασιών της Βουλής στις 9 Μάη λόγω εκλογών, πέφτουν τα νομοσχέδια από την Συγκυβέρνηση σαν το χαλάζι και οι βουλευτές καλούνται να “δουλεύουν” υπερωριακά πρωί και απόγευμα, γεγονός το οποίο προκαλεί τη δίκαιη αγανάκτηση και δυσαρέσκεια αρκετών από αυτούς και ειδικά του Ταμήλου που δεν πληρώνεται επιπλέον για την έξτρα απασχόληση.

Κι ενώ τα νομοσχέδια πηγαίνουν άρον άρον προς ψήφιση στη Βουλή, για να προλάβουν (μήπως γίνει καμιά μεγάλη στραβή στις ευρωεκλογές) να “τακτοποιήσουν” τους Τραπεζίτες και τους άλλους εντιμότατους φίλους τους αλλά και να δείξουν στη Μέρκελ και τον Σόϊμπλε πόσο υπάκουα παιδιά είναι πριν το Eurogroup της 5ης Μαϊου, δεν δείχουν να βιάζονται στο θέμα της άρσης της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Θα το μελετήσουν το θέμα με την δέουσα προσοχή χωρίς βιασύνες, σύμφωνα με το Σύνταγμα (χα χα χα εδώ γελάμε), μπλα μπλα, και τον κανονισμό της Βουλής, μπλα μπλα, με αντικειμενικότητα,ευθύνη και κοινοβουλευτική δεοντολογία (εδώ ξαναγελάμε), μπλα μπλα, άσε που είναι και πολλοί, και είναι μακριά απ΄τη Βουλή ο Κορυδαλλός για την ακρόαση των προφυλακισμένων και λόγω της ημέρας (του Πάσχα) και φταίνε τα λόγια του παπά και μπλα μπλα, είναι η απάντηση του Προέδρου της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο αίτημα των ανακριτριών περί χορήγησης ή μη αδείας για την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον των Χρυσαυγιτών.

Διαβάζοντας την απάντηση του αξιότιμου Προέδρου της Βουλής μου ήρθε αυθόρμητα στο μυαλό το πασίγνωστο μάγκικο (ταιριάζει και με το στυλ του βαρύμαγκα Βαγγέλα), άσμα που με εκτελεστή (του άσματος διευκρινίζω μην παρεξηγηθώ) τον Κασιδιάρη, πειραγμένο λιγάκι, ταιριάζει γάντι στην περίπτωση:

Εγώ δεν μπαίνω φυλακή πες τους το Μεϊμαράκη
που ‘χεις ντούγκλα στο μουστάκι
Τα μιλήσαμε,τα σύμφωνήσαμε
Εγώ δεν μπαίνω φυλακή, έχω κι άλλο βιντεάκι
Πρόεδρε Μεϊμαράκη
Τα μιλήσαμε,τα συμφωνήσαμε..

Φιλικά

Γιώργος

(Αγαπητέ φίλε, αφήστε τους νεοδημοκράτες και τους χρυσαυγίτες να ζήσουν τον έρωτά τους. Η σχέση τους είναι παλιά και αντέχει στον χρόνο. Είναι και άνοιξη τώρα, ευνοεί τους έρωτες. Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.