Προς Συριζαίους εξωτερικού

Πιτσιρίκο, εσύ που έχεις πολλούς αναγνώστες σ’ ολάκερο τον ντουνιά, ενημέρωσέ τους πως, αν ψηφίζουν εκτός Ελλάδας σ’ αυτές τις Ευρωεκλογές, είναι πιθανό να ψηφίζουν νωρίτερα.

Ίσως και να ήταν πάντα έτσι, αλλά εγώ που πρώτη φορά ψηφίζω στο εξωτερικό (φρέσκια μετανάστρια), είδα κατά τύχη σήμερα, πως, αντί για Κυριακή, ψηφίζω Σάββατο.

Όχι τίποτε άλλο, θα έχανε μια ψήφο ο ΣΥΡΙΖΑ, και δεν είναι να παίζουμε μ’ αυτά τα πράγματα.

Φιλικά, από ένα προάστιο της Αθήνας, στη Γερμανία.

Κ.

(Αγαπητή φίλη, αμάν με εσάς τους Συριζαίους. Εξαπλώνεστε συνέχεια. Έχετε καταλάβει και την Γερμανία τώρα. Πάντως, εγώ, αν αναγκαζόμουν να φύγω μετανάστης στην Γερμανία, θα ψήφιζα Σαμαρά για να εκδικηθώ αυτούς που έμειναν πίσω και ψήφιζαν Σαμαροβενιζέλους για να με στείλουν εμένα στην ξενιτιά. Λοιπόν, οι Συριζαίοι εξωτερικού και οι υπόλοιποι σύντροφοι μετανάστες της Αριστεράς μπορεί να ψηφίζετε Σάββατο. Ενημερωθείτε από τις πρεσβείες μας ή από το Διαδίκτυο. Στους ακροδεξιούς που ψηφίζουν Σαμαρά μην το πείτε, για να πάνε την Κυριακή να ψηφίσουν και να βρουν το εκλογικό κέντρο κλειστό. Καλή πατρίδα, συντρόφισσα!)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.