Έλα μωρή Ελλαδάρα!

Πανέτοιμη για τον αγώνα με την Κολομβία είναι η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Ο πρώτος αγώνας της εθνικής μας θα διεξαχθεί στο Μπέλο Οριζόντε, που το λένε έτσι γιατί έχει πολύ ωραίο ορίζοντα και εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα.

Οι παίκτες της εθνικής μας ορκίστηκαν πως θα τα δώσουν όλα ανήμερα της εθνικής εορτής του Athens Pride, ώστε να κάνουν όλους τους Έλληνες περήφανους και γκέι.

Ο Γιώργος Καραγκούνης δήλωσε πως όλοι οι παίκτες θα αγωνιστούν με πάθος για τον σεβασμό στην αγάπη και στην διαφορετικότητα.

Αλλά και οι παίκτες της Κολομβίας είναι αποφασισμένοι για όλα, αφού θέλουν να νικήσουν την εθνική μας και να αφιερώσουν την νίκη τους στον Πάμπλο Εσκομπάρ, τον αξέχαστο βασιλιά της κοκαΐνης, ο οποίος λάτρευε την αρχαία Ελλάδα και την κοκαΐνη.

Αίνιγμα αποτελεί η ενδεκάδα της εθνικής μας, αφού ο Φερνάντο Σάντος ανακατεύει διαρκώς την τράπουλα και ρίχνει πασιέντσες.

Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν θα αγωνιστεί ο Σωτήρης Νίνης, γιατί ο Σάντος δεν τον πήρε μαζί του στην Βραζιλία.

Αντιθέτως, η ενδεκάδα της Κολομβίας είναι γνωστή, αφού θα παίξει ένας παίκτης από κάθε καρτέλ κοκαΐνης.

Στις κερκίδες του γηπέδου θα βρίσκονται 2 εκατομμύρια Κολομβιανοί, ενώ η ελληνική κερκίδα θα αποτελείται από 300 Σπαρτιάτες και 700 Θεσπιείς.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αμερικανός Τζον Ντίλινγκερ που θα κληθεί να μοιράσει το καρπούζι στην μέση αλλά, επειδή δεν έχει καρπούζια στην Βραζιλία αυτή την εποχή, θα μοιράσει σάμαλι, σερπαντίνες και πετροδολάρια.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.