Πρωτιά Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές!

Και όμως φίλε Πιτσιρίκο, η ΝΔ πρώτευσε στις Ευρωεκλογές και μάλιστα με 8 μονάδες διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ! Σε ένα ειδικό εκλογικό σώμα, στους Έλληνες που ψήφισαν στις Ελληνικές Πρεσβείες του εξωτερικού.

Προφανώς, εκτίμησαν και επιβράβευσαν τις πολιτικές της κυβέρνησης, που τους ανάγκασαν να μεταναστεύσουν και να γλιτώσουν από το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα.

Περαστικά μας και καλά κουράγια…

Μάνος

(Αγαπητέ Μάνο, αν πρόσεξες, οι εγγεγραμμένοι Έλληνες στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες -που είχαν δικαίωμα ψήφου στις ευρωεκλογές- ήταν 14.944, και τελικά ψήφισαν 10.096, ενώ οι Έλληνες μετανάστες είναι εκατοντάδες χιλιάδες. Άρα, οι Έλληνες του εξωτερικού δεν ψήφισαν στις ευρωεκλογές. Μην ξεχνάς πως πολλοί Έλληνες που ζουν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες έχουν κρατικές θέσεις, οπότε είναι λογικό η Νέα Δημοκρατία -που είναι κυβέρνηση- να πάρει 2.706 ψήφους έναντι 1.909 του ΣΥΡΙΖΑ και 1.768 του ΚΚΕ. Πάντως, και το έχω ξαναγράψει, αν με ανάγκαζαν οι ραγιάδες Έλληνες να μεταναστεύσω, κι εγώ Νέα Δημοκρατία θα ψήφιζα από την ξένη χώρα που θα ζούσα. Θα έχανα την πατρίδα μου και τους ανθρώπους που αγαπάω, και θα το άφηνα έτσι; Όχι, θα ψήφιζα Νέα Δημοκρατία, για να εκδικηθώ τους εθελοντές δούλους που με ανάγκασαν να μεταναστεύσω. Να είσαι καλά.)

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.